Neten ismerkedsz? Ettől az 5 dologtól lesz boldog a kapcsolatod

Zabolai Margit
Írta: ,

Ma már senkinek sem szalad fel a szemöldöke, ha azt hallja, hogy egy pár online talált egymásra, de még mindig kevés tapasztalatunk van arról, mire kell figyelnünk, ha azt szeretnénk, hogy az internetes ismerkedésből valóban tartós és boldog kapcsolat legyen. Íme, a pszichológusok és szociológusok tanácsai!

 

Nem mindegy, hol találkoztok

Az internet felfoghatatlanul hatalmas virtuális tér, és ahogy a valóságban is árulkodó lehet, hogy egy szórakozóhelyen, vagy a könyvtárban találkoztok, az interneten sem mindegy, hol szaladtok egymásba.

Ha társkereső oldalakon ismerkedsz, akkor sem ajánlott gondolkodás nélkül mindenhová regisztrálni - hangzik a tanács. Csak olyan oldalakon hozz létre adatlapot, ami úgy érzed, illik az egyéniségedhez.


Internetes társkeresés: a sikeres adatlap 6 titka


Ne feledkezz meg arról sem, hogy fórumokon, tematikus oldalak kommentjei között is lehet ismerkedni, ilyenkor pedig már eleve adott, hogy van egy közös érdeklődési területetek.

Adjatok időt egymásnak!

A szakértők szerint nem érdemes ajtóstul a házba rontani, és érdemes időt hagyni arra, hogy jobban megismerjétek egymást, mielőtt egyáltalán kapcsolatban kezdetek gondolkodni.

A csetelés vagy üzenetváltás közben nem látjátok egymás reakcióit, gesztusait, nem tudhatod, hogy a partnered hogyan beszél például másokkal, vagyis sok olyan információ rejtve marad, amiből a való életben tudattalanul is következtetéseket szűrnél le.

Ezért el kell fogadnod, hogy az online ismerkedéshez egy kicsit több időre van szükség.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019