Nemhogy foglalt, nős a pasi, akivel randizol? Ezek a jelek teszik egyértelművé a helyzetet

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem mindenkiről derül ki első ránézésre, hogy foglalt – de nem is kell. Azonban az egyik legtisztességtelenebb dolog úgy randizni valakivel, hogy nem árulod el, igazából van valakid. Mégis sokszor előfordul, hogy az emberek gond nélkül hazudnak a kapcsolatok elején, egészen addig, amíg teljesen biztosnak érzik a pozíciójukat. Honnan tudhatod, hogy akivel randizol, jó eséllyel nős?

Ha nem a végtelenségig romantikus férfiről beszélünk, akinek minden vágya elbújni a nagyvilág elől, akkor sanszos, hogy azért választ eldugott helyeket, hogy titokban tarthassa a kapcsolatotokat.

Haza nyilván nem vihet, hiszen ott a felesége – vagy, ha nincs, egész biztosan látod az otthoni körülményekből, hogy nem egyedül él. Hacsak nincs egy legénylakása (amiről azért szintén kiderül, hogy nem ott éli a mindennapjait), akkor kénytelen hotelekbe, és eldugott éttermekbe, helyszínekre vinni.

Saját otthona környékén nem igazán mutatkozhat, nehogy összefussatok egy ismerősével, és az sem éppen könnyen kivitelezhető, hogy komolyabb randit szervezzetek magatoknak, pl. egy távolabbi kiállítás megtekintése, vagy akár egy komplett délután valamelyik wellness központban.

A randijaitok jellemző módon titokzatosnak hatnak, nem kifejezetten hosszúak, és valószínűleg nem is túl költségesek.

Aki félrelép, az nyilván semmilyen szinten sem szeretne árulkodó nyomokat hagyni, amikből akármelyik fél következtethetne arra, hogy nincs egyedül. Emiatt van az, hogy a ti randijaitok általában alacsony költségvetésűek, és a partnered jó eséllyel készpénzzel fizet.

Ha közös kártyát használ a feleségével, akkor nem szeretné, ha a kimutatásból, netbankból rájönne, hol múlatja az időt. Az sem megoldható, hogy szórja a pénzt, hiszen a háztartásból hiányzik az extra kiadás, és ez a legtöbb feleségnek néhány hónapon belül biztosan feltűnik.

De máshogy is észreveheted, ha titkolózni akar: jó példa erre a közösségi média. Ha nincs fenn, az a könnyebb megoldás részéről. Ha azonban ő is regisztrált, nagyon minimális mértékben használja a portált.

Nincs fenn képe, nincs megadva személyesebb adata. Vagy, ha mégis, gondosan ügyel rá, hogy ne legyetek ismerősök, illetve ne láthasd milyen képeken szerepel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019