Már nem kell keresned az igazit – Ott van Ő, csak vedd észre!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Talán te is azok közé tartozol, akik évek óta keresgélik a nagy Őt, pedig lehet, hogy életed szerelme ott él a közvetlen közeledben, sőt talán már ismered is. Hogyan lehetséges ez? A különböző felmérések alapján kifejezetten nagy az esély rá, hogy úgy éltek egymás mellett, hogy fogalmatok sincs arról, a másik milyen potenciális jelölt lehet.

Ezért járj nyitott szemmel Kép forrása: bloglovin.com

Talán nem túl romantikus, de attól még tény: minél többet látsz valakit, annál vonzóbb lesz számodra. Ezt olyan felmérések is megerősítették, amik azt vizsgálták, hogyan találnak egymásra emberek úgy, hogy lényegében egy helyen élnek, vagy dolgoznak, de mindez nem tudatosul bennük.

Gyakori, hogy akár minden héten találkoznak egymással, esetleg még hétvégén is összefutnak egy szórakozóhelyen, de fel sem figyelnek a másikra.

Ezután – amikor végre szóba elegyednek egymással – kiderül, hogy évek óta hasonló életvitelt folytattak, mégsem vették észre a másikat.

Miért működhet? Kép forrása: theclassyissue.com

A tudatalattid ilyenkor is beindul, és szépen lassan elraktározza a másikról a vonzó tulajdonságokat, infókat. Könnyen megeshet, hogy ténylegesen nem tudatosul benned, hogy ő volt az, akit múltkor olyan helyesnek tartottál, vagy neki tetszett annyira a hangja, esetleg hallottad, amikor megdicsérték, milyen jó munkaerő.

Sorozatosan kapod a pozitív visszacsatolásokat róla, amik egyre inkább megerősítenek abban, hogy tökéletes parti.

A fejedben már összeállt róla a kép, de még nem sikerült beazonosítanod a célszemélyt. Egyébként emiatt is lehet az, hogy folyton befuccsolnak a randijaid – te már megtaláltad, aki keresel, csak még nem vetted észre!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019