4 észrevétlen jel, hogy nem vagy boldog a párod mellett

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 észrevétlen jel, hogy nem vagy boldog a párod mellett

Nem mindig teljesen egyértelmű, mennyire vagy boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatodban, hiszen sokan annyira belemerülünk a hétköznapi teendőkbe, gondokba, hogy észre sem vesszük, mi történik otthon. Néhány jel azonban utal arra, hogy alaposan át kellene gondolnod, merre tart a magánéleted!

Nem tartod fontosnak a szexet Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

A szex nagyon fontos része a párkapcsolatoknak. Mondhatni, szex nélkül lehettek jól működő egység, vagy akár barátok is, de mégis a szeretkezés az, ami megkülönböztet titeket az előbb említettektől.

A szex alapvető és természetes egy jó ideig, később azonban nem feltétlenül jön magától.

Ez egy kivédhetetlen folyamat, amitől nem kell megijedni, de attól még figyelni kell rá, különben eljöhet az a pont, amikor már egyszerűen nem érdekel, szexeltek-e, vagy sem.

Ez – amellett, hogy nagyon sok problémához, pl. félrelépéshez vezethet mindkettőtök részéről – egyértelműen rávilágít arra, hogy nem vagy boldog otthon.

Sajnos sokszor szinte mellékes dologgá válik a szeretkezés (legalábbis ideiglenesen), főleg akkor, amikor már családot alapítotok, és azt sem tudjátok, merre áll a fejetek.

Ezért van az, hogy tudatosan kell ügyelni rá, hogy a kettőtökre, a kapcsolatotokra szánt idő mindig megmaradjon, hiszen rendszeresen vissza kell találnotok egymáshoz az életetek során.

Az első vita mindig ijesztő a kapcsolatokban, pedig óhatatlanul is elérkezik – ha másért nem, hát azért, mert mindketten bal lábbal keltetek fel.

Biztos, hogy utána alig várjátok az édes kibékülést, és aztán titkon megfogadjátok, hogy mostantól sokkal toleránsabbak lesztek.

De mi van később?

A nézeteltérések a hétköznapok részét képezik, vannak kapcsolatok, ahol komolyabb, vannak, ahol nagyon jelentéktelenek a viták, de azért ott bujkálnak.

Ami a boldogságod hiányát mutatja az, hogy nem idegesítenek a viták, a veszekedések. Nem agyalsz rajtuk, nem vesézed ki őket a barátnőddel, nem várod, hogy végre megbeszéljétek az egészet és tiszta vizet öntsetek a pohárba.

Nem az a legfontosabb, hogy megöleljétek egymást és ezzel mindent elrendezettnek tekintsetek: ha „hivatalosan” is kibékültök akkor jó, de ha nem, az sem érdekel különösebben.