4 észrevétlen jel, hogy nem vagy boldog mellette, és még nem tudatosult benned

Írta: ,

Nem mindig teljesen egyértelmű, mennyire vagy boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatodban, hiszen sokan annyira belemerülünk a hétköznapi teendőkbe, gondokba, hogy észre sem vesszük, mi történik otthon. Néhány jel azonban utal arra, hogy alaposan át kellene gondolnod, merre tart a magánéleted!

Az első vita mindig ijesztő a kapcsolatokban, pedig óhatatlanul is elérkezik – ha másért nem, hát azért, mert mindketten bal lábbal keltetek fel.

Biztos, hogy utána alig várjátok az édes kibékülést, és aztán titkon megfogadjátok, hogy mostantól sokkal toleránsabbak lesztek.

De mi van később?

A nézeteltérések a hétköznapok részét képezik, vannak kapcsolatok, ahol komolyabb, vannak, ahol nagyon jelentéktelenek a viták, de azért ott bujkálnak.

Ami a boldogságod hiányát mutatja az, hogy nem idegesítenek a viták, a veszekedések. Nem agyalsz rajtuk, nem vesézed ki őket a barátnőddel, nem várod, hogy végre megbeszéljétek az egészet és tiszta vizet öntsetek a pohárba.

Nem az a legfontosabb, hogy megöleljétek egymást és ezzel mindent elrendezettnek tekintsetek: ha „hivatalosan” is kibékültök akkor jó, de ha nem, az sem érdekel különösebben.

Nem sietsz haza Kép forrása: junebugweddings.com

A kapcsolatok elején természetes, hogy minden szabad időt a másikkal szeretnének tölteni. Később felszáll a rózsaszín köd, visszakanyarodunk a hétköznapokhoz és rájövünk, hogy az életben a szerelem csodás dolog, de nem az egyetlen.

Boldogságot találunk a hobbinkban, munkánkban, a sportolásban, vagy éppen a főzésben, és ez így is van jól! Sőt, hosszútávon akkor működik tartalmasan egy kapcsolat, ha nem csak együtt tudtok élményeket szerezni, hanem külön-külön is.

Ennek ellenére intő jel, ha egyre több programot szerveztek úgy, hogy azokon nem együtt vesztek részt.

Talán észre sem vetted, de szinte minden napra beterveztél valamit, gond nélkül túlórázol, és ha véletlenül mégis időben hazaérsz, akkor sem azzal foglalkozol, hogy kicsit együtt legyetek és feltöltődjetek.

Mindezek hátterében nem csupán az elfoglalt életmód áll, hanem az is, hogy már nem egy erős boldogságforrás a kapcsolatod.