Nem tudunk koncentrálni a pillanatra? Így pezsdítsd fel az együttléteket a szexuálpszichológusok szerint

Balatoni Dóra
Írta: ,

Bár az évek telnek, múlnak, nem szabad, hogy a párkapcsolatban kialudjon a tűz a felek között. Ahogyan sok más területen, úgy a szexualitás esetében is dolgozunk kell azon, hogy mindig izgalmas és élvezetes maradjon és ne unjunk rá egymásra. Nézzük, mit tehetünk azért, hogy még sok-sok év múlva is örömmel bújhassunk ágyba a párunkkal!

A Texasi Egyetem kutatói bebizonyították, hogy a nagyobb önbizalommal rendelkező nőkben általában több a szexuális vágy, mint azokban, akik elégedetlenek önmagukkal.

A felmérés szerint a nők 20 százalékát zavarja szex közben, hogy esetleg nem úgy néz ki, ahogyan szeretne. Ez pedig gátolja őket abban, hogy ténylegesen élvezzék az együttléteket.

Ha azonban jobban átgondoljuk, rájöhetünk, hogy az apró tökéletlenségek általában csak nekünk tűnnek fel és a férfiakat ez egyáltalán nem zavarja.

Amit tehetsz annak érdekében, hogy jobban érezd magad és felpezsdítsd a szexuális életedet: írd össze egy papírra, mi az, amit szeretsz önmagadban.

Jógázz Kép forrása: junebugweddings.com

Szerencsére nem kell ahhoz jóginak lenned, hogy jobban élvezhesd az együttléteket, de érdemes néhányszor eljárnod jógaórára, ha azt szeretnéd, jobbá váljon szexuális életed.

Miben segíthet ez a mozgásforma?

Megtanít arra, hogyan koncentráljunk a pillanatra és összpontosítsunk elménkkel arra, ami valóban fontos.

Sajnos sokunkkal előfordul, hogy nem tudunk teljesen kikapcsolódni – ha túl stresszes életet élünk, akkor lehet, hogy szex közben sem.

Jógával azonban elérhető, hogy elfelejtsük a gondjainkat és megéljük a pillanatot.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019