4 bosszantó jel, hogy a párodnak fogalma sincs, mennyit érsz valójában

Balatoni Dóra
Írta: ,
4 bosszantó jel, hogy a párodnak fogalma sincs, mennyit érsz valójában

Kép forrása: picssr.com

Egy egészséges párkapcsolatban a partnerek kiegészítik és motiválják egymást. Nem szabad hagynod, hogy a partnered folyton lehúzzon. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy az önbizalomhiányodat pont a párodnak köszönheted, ugyanis elejtett félmondataival és tetteivel azt jelzi, nem tudja értékelni azt, mennyire nagyszerű ember vagy. Ha a következő jelek ismerősek lesznek a számodra, akkor sajnos lehet, hogy mégsem a nagy Ő van melletted.

Folyton megjegyzéseket tesz a külsődre Kép forrása: weheartit.com

Ha valahova ki kell öltöznöd, érdemes kikérned a párod véleményét, különösen akkor, ha együtt, közösen indultok egy programra.

Bár a pasik nagy része valószínűleg csak legyint arra a kérdésre, hogy jó lesz-e az adott ruha az eseményre, mégis jól esik tőlük a visszajelzés, hogy csinosak vagyunk.

Az egészséges párkapcsolatok fontos része, hogy időről időre bókolunk a párunknak, ám ha a szerelmed gyakran kritizál, akkor egy idő után biztosan rosszul fogod érezni magad a bőrödben.

Csak figyeld meg: mindig mindenben talál valami hibát, ami veled kapcsolatos? Úgy tűnik, semmit nem csinálsz jól? Akkor valószínűleg nem ő az igazi a számodra. El kell hinned magadról, úgy vagy jól, ahogyan vagy és igazán vonzó személyiség a tiéd.

Titkokat tart Kép forrása: harpernoelphotography.com

Légy bármennyire introvertált vagy félénk, egy párkapcsolatban alapfeltétel, hogy a partnerek megbízzanak egymásban.

Azzal, hogy megosztod kedveseddel titkaidat, legbensőbb érzéseidet, nemcsak megtiszteled őt, hanem a kötődésedet, szeretetedet, szerelmedet is kifejezed vele.

Ez fordítva is így van, a párod megbecsülésének és bizalmának a jele, ha őszintén megnyílik előtted.

Amennyiben ez nem történik meg, annak az lehet az oka, hogy nem bízik benned vagy túl kevésre értékel, úgy gondolja, nem vagy elég jó arra, hogy elmondja neked a titkait. Ez egy idő után rossz hatással lesz rád is, fogy az önbizalmad és vitákra, veszekedésekre ad okot. Hidd el, jobb ezt elkerülni, a párod nincs tisztában vele, hogy mennyit érsz valójában!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!