Hívjam vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki eléggé

Berényi Nóri
Írta: ,
Hívjam vagy ne? Mi a teendő, ha nem kellesz neki eléggé

Az egyik legidegörlőbb dolog, ami egy nővel történhet az, amikor az első randi után várja a pasi jelentkezését. Általában reménykedünk, hogy már a találka után egyből megírja, hogy „jól éreztem magam veled”, vagy valami hasonló megerősítő szöveget, de mi van akkor, ha nemhogy aznap, de másnap és harmadnap sem jelentkezik? A cselekvés vagy a kivárás a célravezetőbb?

Ne nyomulj! Kép forrása: danielwellington.com

Lehet, hogy nagyon idegesítő, de igenis várd ki, amíg ő jelentkezik, mert abból azt érzi majd, hogy te is egy szabad lélek vagy, aki nem görcsöl rá a dolgokra.

És valljuk be, a férfiaknak nagyon fontos a szabadság érzésének megőrzése. Azzal csak mindent elrontasz, ha megállás nélkül hívogatod és üzenetekkel bombázod. Hagyd meg a hódoló szerepét neki, és a kezdetekben légy kicsit tartózkodóbb.

Nem játszmákról beszélünk, ezek egyszerű női praktikák, amiktől csak még jobban kellesz majd neki.

Vannak férfiak, akik egyből keresnek és érdeklődnek felőled, de vannak olyanok, akik nem biztos, hogy megállás nélkül írogatnak egész nap.

Ez ne szegje kedved és ne kezdj el olyanokon agyalni, hogy nem vagy elég jó, mert igenis úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

Ne gondolj egyből a legrosszabbra, mert az is lehet, hogy olyan munkája van, ami mellett nehezen tudna egész nap csak rád koncentrálni.

A lényeg,  hogy egyszerűen csak fogadd el, hogy vannak, akik nem rontanak ajtóstul a házba, de ettől még akarhatnak ugyanúgy, mint azok, akiktől levegőt sem kapsz, mert folyton a nyomodban vannak.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!