Miért nem jön a szerelem, ha te már úgy érzed, készen állsz rá?

Berényi Nóri
Írta: ,

Amikor már egy jó ideje nem dobogtatta meg senki a szívünket, óhatatlanul is elgondolkozunk azon, vajon mit csinálhatunk rosszul. Csak nézzük a boldog párokat a környezetünkben, és arra vágyunk, hogy valaki minket is teljes szívből szeressen, hiszen mi már készen állunk őt szeretni. Vagy mégsem?

Ellenkezhetsz ez ellen, de a szívedet nem verheted át. Egész biztos, hogy nem azért kerül az új szerelem, mert titkon még mindig az exed után vágyakozol?

Márpedig, amíg azt nem zárod le, addig nem jön az új. A sors gondoskodik róla, hogy kizárólag akkor találkozz valakivel, ha készen állsz rá.

Lehet, hogy az utadba sodor előtte még pár jelöltet búfelejtőnek, akiktől ugyan szintén tanulhatsz valamit, de Őt biztosan felismered, ha itt lesz az ideje.

Nem értél meg rá Kép forrása: lovely-pepa.com

A sok romantikus film hatására mindenki az igaz szerelmet kutatja, de ez nem jön csettintésre. A szerelemhez érettség kell sok szempontból.

Nyilván tiniként mindenki azt hiszi, hogy tudja, mi az igaz szerelem, és elképzeljük, ahogy az első szerelmünkkel éljük le az egész életünket – de a valóságban ez nagyon kevés embernek adatik meg.

Ahhoz a szerelemhez, amit te keresel, türelem kell, elfogadás és kompromisszum. Nagyon ritka, hogy ezekkel a tulajdonságokkal a tizenévesek már rendelkeznek, hiszen olykor a felnőtteknél sincs meg. Amikor megérsz rá, megkapod, amire vágysz.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019