Miért nem jön a szerelem, ha te már készen állsz rá?

Berényi Nóri
Írta: ,
Miért nem jön a szerelem, ha te már készen állsz rá?

Kép forrása: Maud Chalard

Amikor már egy jó ideje nem dobogtatta meg senki a szívünket, óhatatlanul is elgondolkozunk azon, vajon mit csinálhatunk rosszul. Csak nézzük a boldog párokat a környezetünkben, és arra vágyunk, hogy valaki minket is teljes szívből szeressen, hiszen mi már készen állunk őt szeretni. Vagy mégsem?

/h4>

Ellenkezhetsz ez ellen, de a szívedet nem verheted át. Egész biztos, hogy nem azért kerül az új szerelem, mert titkon még mindig az exed után vágyakozol?

Márpedig, amíg azt nem zárod le, addig nem jön az új. A sors gondoskodik róla, hogy kizárólag akkor találkozz valakivel, ha készen állsz rá.

Lehet, hogy az utadba sodor előtte még pár jelöltet búfelejtőnek, akiktől ugyan szintén tanulhatsz valamit, de Őt biztosan felismered, ha itt lesz az ideje.

Nem ismered önmagad Kép forrása: dustjacket-attic.com

Az lenne az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy kiderítsük, kik is vagyunk, aztán pedig megéljük azt a sok jót, amivel rendelkezünk. Sokan azonban úgy élik le az egész életüket, hogy nem érdekli őket, kik is ők valójában, csak a külsőségekkel vannak elfoglalva, és az igazán fontos dolgokról megfeledkeznek.

Ezek az emberek sajnos nagyon kis eséllyel találják meg a lelki társukat, hiszen az egy olyan kiváltság, amit csak azok élhetnek meg, akik teljesen tisztában vannak önmagukkal.

Első körben tehát magaddal foglalkozz, fejleszd önmagad, élvezd, hogy élsz, és próbáld megtalálni a csodát az életedben. Ez mindenkinél más, de csak arra vár, hogy felfedezd – ezután pedig jöhet a társ, akivel megosztod.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján