Randi után nem ír, nem keres, de a Facebook-on lájkol. Mi a teendő?

Kerekes Vivien
Írta: ,

Mielőtt azt gondolnánk, hogy gyerekes témáról van szó, álljunk meg egy szóra. A facebookot eredetileg ismerkedés céljából írta meg a Zuckerberg, és ma napig megfelel ennek a funkciónak. Nem csoda hát, ha egy hatalmas ismerkedési térként tekintünk rá, és nőként mindenből következtetünk és kombinálunk. 

Adott az a gyakori eset, hogy van egy srác, aki folyton kettős jeleket küld. Tudod, hogy kedvel, hiszen jelét is adja; ha felteszel egy képet, lájkol, sőt, néha még kommentel is alá valami frappánsat. A tudomány viszont ezen a ponton megáll. Nem hív fel telefonon, nem érdeklődik felőled, de még csak egy két szavas üzenetet sem dob rád... De mégis miért van ez így?

Nem tudni, mi van köztetek Kép forrása: angelalanter.com

Lehet, hogy egy buliban találkoztatok valamikor régebben, vagy szimplán csak a neten akadtatok össze.

A lényeg, hogy nem vagytok olyan közeli ismerősök ezzel a sráccal, nem jártok együtt, de mégsem tudnád pontosan megmondani, mi van köztetek.

Mert ő az, akivel egy találkozás során szinte a levegőben tapintható az egymás iránti vonzalom, mégsincs veled napi kontaktban, és eszébe sem jutna megkérdezni, hogy érzed magad. Ellenben az új fotóidnál az elsők között nyomja meg a lájkot.

Sosem tudod biztosan, mi folyik köztetek, sőt, azt sem, hogy egyáltalán van-e valami az ártatlan flörtön túl.

Neked sokkal jobb pasi jár Kép forrása: flickr.com

Mert te ennél sokkal többet érdemelsz. Neked nem olyan férfire van szükséged, aki csak online, egy virtuális világ mögé bújva kedvel téged.

Nem olyan embert érdemelsz, aki képes heteken át úgy meglenni, hogy még csak nem is ír neked, és egy lájkkal letudja a "kötelességeit". A hozzád illő srác felemeli a telefont, mert hiányzol neki, és hallani akarja a hangod.

Ő nem érzi úgy, hogy muszáj a képeid alá kommentelnie, hogy felkeltse a figyelmed. Mert ő írni fog, hiszen tényleg kíváncsi arra, mi történt veled.