5+1 jel, hogy a pasi sosem fogja elkötelezni magát melletted, úgyhogy ideje tovább lépned

Szirák Viki
Írta: ,

Vannak azok a kapcsolatok, amik valójában nem is azok: amikor a pasival olyanok vagytok, mint egy pár, úgy is viselkedtek, de közben mégsem jártok együtt. Mert ő nem szeretné ezt az egészet kapcsolatnak nevezni, nem is akarja lekötni magát melletted sokáig, és jelenleg tökéletesen megfelel neki az, hogy ha éppen úgy tartja kedve, van egy barátnője; ha pedig szingli akarna lenni, te nem vonhatnád felelősségre, hiszen nem vagytok egy pár. Nehéz beismerni, ha ilyen helyzetbe kerültél, de muszáj! Ha az alábbi dolgok igazak rád és a pasira, inkább lépj ki a dologból, mert sosem fogja elkötelezni magát melletted.

Majdnem biztos, hogy ezt te is pozitív jelnek tartod, hiszen ha egy pasi bemutat a barátainak, az azt jelenti, hogy fel akar vállalni, nem? De, így van; abban az esetben, ha csak néhány héttel a megismerkedésetek után teszi ezt.

Ha ugyanis rögtön bevisz téged a társaságba, az inkább arra utal, hogy nem tervez veled hosszútávon.

Hiszen a srácoknak nagyon fontos az, mit gondolnak a haverjai, és ha valakiért oda vannak, csak alapos ismeretség után mutatják be.

Ha viszont csak szórakozni szeretne, simán bemutat akár rögtön, hiszen tök mindegy, mit mondanak a fiúk, ő úgysem tervez komolyat.

A párkapcsolatok lényege épp az, hogy a felek érdeklődnek egymás iránt, és meg is osztják a gondolataikat.

Sőt, szimplán még olyan apróságokat is megbeszélnek, mint hogy ki mit evett ebédre.

Ha viszont a pasi folyton csak magáról beszél, és tőled alig kérdez valamit, az arra utal, hogy nem különösebben érdekled őt. Persze jól esik neki a társaságod, ez nem is kérdés, de leginkább csak azért, mert őszintén odafigyelsz arra, amit mond, és jó beszélgetőpartner vagy.

Ne hagyd, hogy kihasználjon téged lelkitámaszként!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019