Légy teljesen őszinte magadhoz – Miért nem buksz a jófiúkra?

Berényi Nóri
Írta: ,
Légy teljesen őszinte magadhoz – Miért nem buksz a jófiúkra?

Mi nők vágyunk a jófiúkra, sőt csakis egy igazi jófiú mellett tudnák lehorgonyozni, de mégis, amikor betoppan az életünkbe egy vérbeli rosszfiú, akkor hirtelen megsemmisülünk és teljesen a hatása alá kerülünk. Miért van az, hogy mindig a jófiúkra vágyunk, de mikor megkapjuk, nem érezzük azt, amit kellene?

Kevesebb izgalom? Kép forrása: blog.menstylica.com

Egy jófiú igazi szabálykövető, így nehéz lenne mellette kiélned az extrém vágyaidat, sőt olykor még azt is éreztetheti veled, hogy te túlságosan kicsapongó, nemtörődöm vagy.

Viszont, ha valakivel hosszútávra tervezel, akkor néha kellenek váratlan meglepetések és izgalmak.

A legtöbb nő azért vonzódik a rosszfiúkhoz, mert mellettük végtelen izgalomban lehet részük, legalábbis erre számítanak.

Mert egy rosszfiút nem érdekelnek a szabályok, elvárások, sőt legtöbbször még a te véleményedre is magasról tesz.

 

Ami mellettük szól Kép forrása: malemodelscene.stfi.re

Rengeteg nőtől hallom, hogy megőrülnek a rosszfiúkért, de ezzel egyidejűleg roppant módon szenvednek tőlük. Megbízhatatlanok és lehetetlen alapozni rájuk.

Lehet, hogy nagyon izgalmas mellettük egy este, viszont egy igazán tartós kapcsolathoz több kell. És valld be magadnak, hogy belül te is erre vágysz.

Ne könyvelj el egy pasit csak azért, mert túl jónak tartod, hiszen hosszú távon csak erre a típusra tudsz alapozni, ha nem szeretnél csalódni.

Persze, mint mindenben, itt is van kivétel és még az is elképzelhető, hogy valaki miattad változik meg, viszont az esetek többségében egy rosszfiú örökre rosszfiú marad.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv