Nem biztos, hogy megtalálod a nagy Őt, ha ezt a 4 dolgot nem fogadod el

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Te is csapongsz a kapcsolatok között? Bár a nagy Őt keresed, már úgy érzed, nincs sem kedved, sem időd várni? Természetes, hogy szeretnéd megtalálni az igazit, ám ha az alábbiakat nem fogadod el, akkor kis eséllyel fogsz rábukkanni a szerelemedre. Egyszerűen azért, mert a legtöbb esetben a nagy Ő nem úgy érkezik, ahogy a filmekben: igenis sokat kell dolgozni azért, hogy egy kapcsolatban egyről a kettőre jussatok – és még mindig imádjátok egymást.

A szerelmet nem lehet kierőszakolni: vagy van, vagy nincs. Ha ezt elfogadod, sokkal nagyobb eséllyel bukkansz rá te is a nagy Ő-re, csupán azért, mert nem görcsölsz rá semelyik kapcsolatodra. Nem lesz akkora tétje egyetlen randevúnak, vagy beszélgetésnek sem, ha nem úgy állsz hozzá, hogy ezt a pasit mindenáron meg kell fognod magadnak. Az már persze egy pozitív jel, ha valakit nagyon akarsz, de tipikus női hiba, hogy túltaktikázzuk a dolgokat, aminek aztán sokkal több hátránya van, mint előnye. Persze nem azt mondjuk, hogy ne vess be egy praktikát sem, de azért mindig hallgass a megérzéseidre!

Pl. jó, ha nem bújsz egyből ágyba vele, de kit érdekel a „hármas randi szabály”, ha őrülten vonzódtok egymáshoz? Vagy éppen ellenkezőleg: úgy érzed, sokkal több találka kell ahhoz, hogy elmélyüljön a vonzalom… Ami biztos, ha lazán állsz az egészhez (ami sokszor a legnehezebb, tudjuk), akkor jóval nagyobb eséllyel talál rád a szerelem. Már csak azért is, mert nem a görcsösséget, hanem az optimizmust sugárzod, ami jóval szexibb.

Sokan úgy gondolják, hogy a szerelem teljes összeolvadást, eggyé válást jelent, ám ez nincs így. Tökéletes, ha jól működtök együtt, ha hasonlítotok, ha azt érzitek, kiegészítitek egymást.

Azonban ez nem jelenti azt, hogy ezért fel kell adnotok az egyéniségeteket, vagy nem lehet köztetek lángoló szerelem akkor, ha mindketten őrzitek a saját kis identitásotokat. Sőt, a legtöbb kapcsolat akkor működik tartósan és jól, ha mindketten megtartjátok a személyiségeteket, a hobbijaitokat, és ugyanúgy törekszetek céljaitok elérésére, mintha egyedülállóak lennétek.

Nyilvánvaló, ez nem azt jelenti, hogy nem vesztek tudomást egymás igényeiről, éppen ellenkezőleg! Csupán azt, hogy tudjátok, akkor lesztek hosszútávon boldogok, ha nem csak az egységeteket, hanem önmagatokat is fejlesztitek. Ebből a szemszögből nézve nem biztos, hogy ejtened kell azt a valakit, akinek nagyon fontos a karrierje, vagy éppen az, hogy szabadidejében rendszeresen edzeni járjon.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019