Figyelmeztető jelek, hogy még mindig nem lépett túl az exén és nem is akar

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Figyelmeztető jelek, hogy még mindig nem lépett túl az exén és nem is akar

Kép forrása: unsplash

Az ex minden kapcsolatban kényes téma lehet, még akkor is, ha megpróbáljátok érett felnőtt módjára kezelni a történteket. De milyen jelek utalnak arra, hogy nem te fújod fel a dolgokat, hanem a szerelmed még tényleg nem lépett túl az exén?

Sokszor felmerül a neve – vagy éppen sosem

Bármilyen témáról is beszéljünk, ha az indulatokat, érzéseket generál bennünk, akkor nyilvánvalóan foglalkoztat minket. Pontosan így van ez az ex-kérdéssel is! Ha azt veszed észre rajta, hogy szándékosan soha nem hozza fel a témát, esetleg túl gyakran előrukkol vele, méltán hiheted, hogy nem tette túl magát rajta.

Persze normális, ha néha megemlíti, hiszen ezzel is jelzi, hogy számára nem tabu a múlt, és már nem érez semmit. Ha azonban még mindig felcsattan, mikor szóba kerül az előző kapcsolata, esetleg láthatóan ideges lesz és haragos, valószínűleg még nem lépett túl sem a történteken, sem rajta.

A „némasági fogadalom” is zavarhat, hiszen jogosan kelt benned kétségeket. Vajon mi történhetett, amiért ennyire titkolja az exével kapcsolatos dolgokat? Esetleg attól fél, hogy észreveszel rajta valamit, mikor felhozod a témát? Sajnos, ez szintén benne van a pakliban, előfordulhat, hogy érez valamit iránta, de az is megeshet, hogy még maga sem tudja, pontosan mit. Bárhogy is legyen, fontos figyelmeztető jel, ha túl sokat beszél az exéről és az is, ha túl keveset.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!