4 jel, amiből biztosra veheted, hogy nem akar többet barátságnál

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 jel, amiből biztosra veheted, hogy nem akar többet barátságnál

Kép forrása: unsplash

Időnként bizony előfordul, hogy minden próbálkozásod és reményed ellenére is zárt ajtókba ütközöl, tehát a kiszemelted sokkal inkább barátkozni, semmint járni szeretne vele. Ez persze fájdalmas csalódás, de ha időben észreveszed, hogy nem tervez veled komolyabban, akkor az nagy segítség a továbblépés során.

Leszámítva persze, ha extrém félénk, mert akkor az érintés számára felér egy szerelmi vallomással – erre a kapcsolat indulásakor minden bizonnyal nem áll készen. Azonban, ha átlagosan bátornak, esetleg kifejezetten kezdeményezőnek tekinthető, nem jó jel, ha kerüli a fizikai kontaktust.

Nem kell hatalmas dolgokra gondolnod, de pl. árulkodik a szándékairól, ha nem szívesen ül olyan közel melléd, hogy összeérjen a vállatok, kerüli, hogy megérintse a derekadat, vagy akár a kezedet, még teljesen hétköznapi helyzetekben is. Amikor a férfiak kezdeményezni akarnak, minden alkalmat megragadnak, hogy megérintsenek, ezzel is egyértelműsítve a helyzetet.

Ha ilyesmit nem tapasztalsz sőt, éppen az ellenkezőjét veszed észre, akkor gondolhatsz arra, hogy nem akár többet, mint szimpla barátság.

Máshogy beszélget veled Kép forrása: stockasso/Depositphotos

Na de mi a máshogy? Amikor kezdeményezni akarnak, akkor a férfiak előveszik leglovagiasabb énjüket.

Kellően diszkrétek, kedvesek, tapintatosan érdeklődnek és bár próbálnak konkrétak lenni, semmiképpen sem erőszakosak.

Ezzel szemben az a srác, aki csak barátkozni akar veled, simán közli, hogy nem sikerült normálisan megtörölni az orrodat, és azt is örömmel ecseteli, kivel feküdt le utoljára. Ilyet maximum csak akkor csinálna egy olyan férfi, aki téged szemelt ki, ha egy nagyon rosszul kitervelt taktikát követ, tehát megpróbál féltékennyé tenni – ez annyira ritka, hogy leginkább szóra sem érdemes.

Míg egy barát kikéri a véleményedet a nőiről, vagy nem tapintatoskodik a kínos dolgokkal, addig egy olyan férfi, aki szeretne meghódítani, éppen ennek az ellenkezőjét mutatja.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!