4 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot – Ezt teheted ilyenkor

4 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot – Ezt teheted ilyenkor

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot – Ezt teheted ilyenkor

Randizgatni kezdtél egy pasival, és az utóbbi időben úgy érzed, kezdenek felerősödni az érzéseid. Pontosan tudod, hogy nem vágysz futókalandra, hanem valami komolyat keresel, de még nem mertél rákérdezni nála, pontosan mit szeretne tőled. Bizonyos jelekből könnyű rájönni, hogy a pasi mit akar; ha az alábbiakban ráismersz, sajnos nagyon úgy fest, hogy ő nem komoly kapcsolatot tervez veled…

Nem mutat be a barátainak és a családjának

Idő kell ahhoz, hogy eljussatok erre a szintre, ha viszont hetek, sőt, hónapok után sem mutat be legalább a haverjainak, az nem túl jó jel.

Aki ugyanis komoly kapcsolatot keres, igyekszik minél előbb sort keríteni erre, egyrészt a barátok véleménye miatt, másrészt pedig azért, mert büszke a barátnőjére.

Amikor valaki inkább csak szeretné jól érezni magát, komolyabb kötöttségek nélkül, az mindig talál kifogást arra, miért nem visz magával a családi ünneplésekre vagy hétvégi találkozókra.

 

A döntéseknél nem vesz téged figyelembe

Ha egy pasi komoly kapcsolatot szeretne, biztos, hogy a döntéseinél a kapcsolatot is figyelembe veszi, valamint téged is megkérdez.

De az nagyon rossz jel, ha sosem kéri ki a véleményed egy fontos témában.

Persze az néha belefér, ha nélküled találja ki, mi legyen a hétvégi programja, de az nagyon nem, ha máshová szeretne költözni, és még csak meg sem kérdez téged.

Ez ugyanis kétség kívül annak a jele, hogy átmenetileg vagy jelen az életében.

 

Nem tervez veled

Abban minden párkapcsolati szakértő egyetért, hogy ha egy pasi nem próbál sziklaszilárd programokat tervezni veled, vagy nem beszél a jövőről, az sajnos annak a jele, hogy nem is gondolja komolyan a dolgokat.

Természetesen nem kell elvárni, hogy már egy hónap után az esküvőről beszéljen, de ha még egy kisebb hétvégi kiruccanást sem hoz fel témának, és látszólag semmi tervetek a közeljövőre nézve, az erősen annak a jele, hogy nem biztos abban, hogy veled szeretne lenni sokáig.

 

Nyitva hagyja a témát

Érdemes megfigyelned, amikor kettesben vagytok, hogyan beszélget veled a pasi.

Ugyanis azok, akik nem terveznek hosszú távon a partnerükkel, szándékosan nyitva hagyják a témákat, nem adnak egyenes választ, és mindig csak húzzák az időt.

Ha felveted, hogy augusztusban elutazhatnátok a hosszú hétvégén, ő pedig eltereli a témát, majd közli, hogy térjetek rá vissza picit később, inkább kérdezz rá, egyáltalán mit szeretne tőled.

Feleslegesen ugyanis kár lenne elvesztegetni az idődet valaki mellett, aki nem is akar komoly kapcsolatot.

 

Mit tegyél most?

Bármennyire is ideges vagy a válasza miatt, párkapcsolati szakértők szerint az a legjobb megoldás, ha egyenesen rákérdezel a pasinál a terveiről.

Sokan ugyanis hajlamosak szőnyeg alá söpörni a problémákat, mert félnek az elutasítástól, ám ez hosszabb távon csak időhúzás, és sokkal rosszabbul végződik, mint ha azonnal tudnád, mi a helyzet.

Szimplán csak legyél őszinte és nyugodt, mondd el, te hogy érzed a dolgokat, majd kérdezd meg tőle, ő mit szeretne tőled.

Ha erre sem hajlandó egyenesen válaszolni, inkább lépj ki a kapcsolatból.

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!