4 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot - Ezt teheted ilyenkor

Szirák Viki
Írta: ,

Randizgatni kezdtél egy pasival, és az utóbbi időben úgy érzed, kezdenek felerősödni az érzéseid. Pontosan tudod, hogy nem vágysz futókalandra, hanem valami komolyat keresel, de még nem mertél rákérdezni nála, pontosan mit szeretne tőled. Bizonyos jelekből könnyű rájönni, hogy a pasi mit akar; ha az alábbiakban ráismersz, sajnos nagyon úgy fest, hogy ő nem komoly kapcsolatot tervez veled...

Idő kell ahhoz, hogy eljussatok erre a szintre, ha viszont hetek, sőt, hónapok után sem mutat be legalább a haverjainak, az nem túl jó jel.

Aki ugyanis komoly kapcsolatot keres, igyekszik minél előbb sort keríteni erre, egyrészt a barátok véleménye miatt, másrészt pedig azért, mert büszke a barátnőjére.

Amikor valaki inkább csak szeretné jól érezni magát, komolyabb kötöttségek nélkül, az mindig talál kifogást arra, miért nem visz magával a családi ünneplésekre vagy hétvégi találkozókra.

Ha egy pasi komoly kapcsolatot szeretne, biztos, hogy a döntéseinél a kapcsolatot is figyelembe veszi, valamint téged is megkérdez.

De az nagyon rossz jel, ha sosem kéri ki a véleményed egy fontos témában.

Persze az néha belefér, ha nélküled találja ki, mi legyen a hétvégi programja, de az nagyon nem, ha máshová szeretne költözni, és még csak meg sem kérdez téged.

Ez ugyanis kétség kívül annak a jele, hogy átmenetileg vagy jelen az életében.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019