Nehezen találsz párt? Ez az egyszerű ok állhat a háttérben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A párkeresés minden, csak nem könnyű feladat. Mégsem jön mindenkinek szembe csak úgy váratlanul a nagy Ő. Nekik pedig nincs más lehetőségük, mint megpróbálni rátalálni az igazira. Egyetlen egyszerű ok mégis rendkívüli módon megnehezítheti a dolgokat...

A magány ára Kép forrása: elle.pl

Egy ideig kifejezetten élvezetes a szinglik élete, olyannyira, hogy sokan komoly kapcsolatokat áldoznak fel a szabadság oltárán csak azért, hogy ismét egyedülállóak legyenek.

Idővel azonban már nem annyira jó magányosnak lenni, legalábbis nem mindenki élvezi a teljes függetlenséget. Az emberek többsége párban szeretne élni, közös sikereket elérni, együtt építeni fel egy életet, és persze családot alapítani.

Azonban minél tovább vársz erre, minél hosszabb ideig vagy egyedülálló, annál nehezebben fogsz váltani és alkalmazkodni az új feledhez.

Márpedig e nélkül aligha lehet sikeres a kapcsolatod. A válasz tehát akár egyszerű is lehet: talán azért vagy szingli, mert túl sokat voltál egyedül?

A kapcsolatok szempontjából kulcsfontosságú a kompromisszumkészség, és ez annál inkább nehezedre válik, minél jobban alkalmazkodtál önálló életviteledhez.

Mit is jelent ez?

Részben személyiségfüggő, mennyire vagy képes együtt élni valakivel, lehet, hogy egyáltalán nem – van ilyen is!

Azonban inkább arról van szó, hogy ha hosszú éveken keresztül önálló életet éltél, magad gondoskodtál mindenről, amire szükséged volt, akkor az életed úgy kerek, ahogy van.

Tudod, hogy képes vagy mindent megoldani, és egész pontosan felépítetted a napjaidat, heteidet. Ehhez képest, ha valaki belép az életedbe, felborul a rend. Még akkor is, ha aktuálisan csupán komolyra fordul a dolog, és egyelőre nincs szó összeköltözésről.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019