3 férfitípus, aki nagyon nehezen köteleződik el – Lehet, hogy a párod is köztük van?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
3 férfitípus, aki nagyon nehezen köteleződik el – Lehet, hogy a párod is köztük van?

Kép forrása: blogspot

Olyan férfitípusokat mutatunk ma, akik nagyon vonzóak, sármosak és úgy tűnik, valójában minden teljesen rendben van velük. Egy kivétellel: nem akarnak elköteleződni melletted. Utánajártunk, milyen okok állnak a háttérben, és miért nem teszik meg a végső lépést a közös jövőtök érdekében.

A határozatlan Kép forrása: magnoliarouge.com

Ő az a férfi, akivel tulajdonképpen tényleg minden stimmel, egyszerűen nem tudsz rájönni, miért nem léptek egyről a kettőre.

Számodra egyértelmű, hogy nincs senkije, nem szerelemes a volt barátnőjébe, tökéletesen jól kijöttök, ha eljutottatok az ágyig, ott is maximálisan összepasszoltatok.

Kedves, sármos, törekvő, látszik, hogy sok mindent le akar tenni az asztalra. Rendszeresen közli, vagy legalább érezteti veled, hogy te vagy számára az igazi, és melletted akarja leélni az életét, mégsem tesz ezért semmit.

Kicsit azt érezheted, se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de legalábbis nyitottak maradtak azok a kapuk, amik a „hivatalos” járáskor be szoktak zárulni. Ám amikor felhozod ezt a témát, leráz valami olyan dumával, hogy egyelőre nem tökéletesek a körülmények.

Miért nem köteleződik el? Kép forrása: inspiredbythis.com

Nem csak azért, mert valóban éretlen egy komoly kapcsolatra, hanem sajnos azért, mert nem kellesz neki igazán. Ha úgy érzed, minden tökéletes, szerinted működhetne a kapcsolatotok és a másik is ezt állítja, akkor mégis mi állhatna közétek?

Nincs olyan körülmény, amit a valódi, nagybetűs szerelem ne írhatna felül. Nem számít a távolság, az életkor, az anyagiak, semmi – legalábbis akkor és ott, ezek csak mellékes szereplők.

Biztos, hogy a férfiak sokszor racionálisabban tudnak gondolkozni, mint mi, de ha szerelmesek, ők is elvesztik a fejüket. A legrosszabb ebben a férfitípusban az, hogy képes évekig hitegetni, és egészen addig húzni a végleges búcsút, amíg talál magának valakit, akibe tényleg szerelmes.

Te pedig ott maradsz egyedül, és kezdhetsz mindent elölről.

 

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)