Négy jel, hogy a pasid nem akar komoly kapcsolatot veled. Ez a teendő

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Négy jel, hogy a pasid nem akar komoly kapcsolatot veled. Ez a teendő

Kép forrása: unsplash

Randizgatni kezdtél egy pasival, és az utóbbi időben úgy érzed, kezdenek felerősödni az érzéseid. Pontosan tudod, hogy nem vágysz futókalandra, hanem valami komolyat keresel, de még nem mertél rákérdezni nála, pontosan mit szeretne tőled. Bizonyos jelekből könnyű rájönni, hogy a pasi mit akar; ha az alábbiakban ráismersz, sajnos nagyon úgy fest, hogy ő nem komoly kapcsolatot tervez veled...

Abban minden párkapcsolati szakértő egyetért, hogy ha egy pasi nem próbál sziklaszilárd programokat tervezni veled, vagy nem beszél a jövőről, az sajnos annak a jele, hogy nem is gondolja komolyan a dolgokat.

Természetesen nem kell elvárni, hogy már egy hónap után az esküvőről beszéljen, de ha még egy kisebb hétvégi kiruccanást sem hoz fel témának, és látszólag semmi tervetek a közeljövőre nézve, az erősen annak a jele, hogy nem biztos abban, hogy veled szeretne lenni sokáig.

Ha egy pasi komoly kapcsolatot szeretne, biztos, hogy a döntéseinél a kapcsolatot is figyelembe veszi, valamint téged is megkérdez.

De az nagyon rossz jel, ha sosem kéri ki a véleményed egy fontos témában.

Persze az néha belefér, ha nélküled találja ki, mi legyen a hétvégi programja, de az nagyon nem, ha máshová szeretne költözni, és még csak meg sem kérdez téged.

Ez ugyanis kétség kívül annak a jele, hogy átmenetileg vagy jelen az életében.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!