5 kellemes szokás, hogy ne hűljön ki a szerelmetek

Szőke Angéla
Írta: ,

Egy kapcsolat mindig őrült szenvedéllyel indul és nagy hőfokon ég, legalábbis az elején. A mézeshetek szerencsés esetben hónapokig, vagy akár évekig is tarthatnak, de ezek után hamar beköszönthetnek a szürke hétköznapok, ha nem vigyázunk. A szerelmet és egymást nem szabad természetesnek vennünk, fontos, hogy figyeljünk a másikra és ne hagyjuk, hogy a szikra kialudjon. Ha az alábbi öt szokást tartjuk, szerelmünk nem fog kihűlni.

Egy pár tagjainak hobbija és érdeklődési köre nem minden esetben fedi egymást. Lehet, hogy a férfi imád sátrazni, míg a barátnője nem szívesen mond le a hajvasalójáról és a fürdőszobáról. Vagy a lány rajong egy olyan együttesért, aminek zenéjével a barátját vallatni lehetne.

Ennek ellenére igenis fontos, hogy részt vegyünk olyan eseményeken, ami nekünk nem feltétlenül a legélvezetesebb, de tudjuk, hogy a másiknak sokat jelent.

Egy férfi valószínűleg nem fog gyöngyöt fűzni szíve hölgyével, ahogy egy nő sem fog motort szerelni a szerelmével, de már az is sokat számít, ha érdeklődést mutatunk a másik szenvedélye iránt és meghallgatjuk, amikor lelkesedve beszél róla, illetve megdicsérjük a munkáját.

Az, hogy egyesek hogyan fejezik ki az intimitást, páronként különbözhet, de minden kapcsolatban nagyon fontos.

Legyen szó akár csókolózásról, kézfogásról, ölelkezésről vagy összebújásról, fizikai kontaktus nélkül nincs kiegyensúlyozott, boldog viszony a felek között.

Ezek a kis bensőséges érintések különböztetik meg a romantikus viszonyt a többi – családi, baráti – kapcsolatainktól.

Ha egy hosszú nap után fáradtak is vagyunk, az alvás előtti összebújás elengedhetetlen, hiszen ha ebből nem csinálunk szokást, könnyen kiveszhet kapcsolatunkból az intimitás.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató