5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret

Berényi Nóri
Írta: ,

Sok nőben merülhet fel a kérdés, honnan tudhatom, ha egy férfi igazán szeret. Azt hisszük abban kiegyezhetünk, hogy nem abból, ha Michael Bolton ikonikus dalát üvölti a fülünkbe, sokkal inkább a mindennapi tetteiből szűrhető le. Persze, mi most is itt vagyunk neked, hogy segítsünk észrevenni az apró jeleket.

Ha megkérdezel egy házaspárt, akik már húsz-harminc éve egy párt alkotnak, hogy mi a hosszú párkapcsolat titka, valószínű nem azt fogják elsőként kiemelni, hogy párjuk minden reggel szivecskés cetliket ragaszt a hűtőre, de te valószínűleg még jócskán ebben az időszakban vagy, ha ezt a kérdést boncolgatod.

Persze ez nyilván csak egy kiragadott példa a sok közül, sőt van, akinek ez már nagyon „csöpögős” gesztus, de, ha ismered a párodat, akkor pontosan tudod, hogy mi jelent részéről erőfeszítéseket.

Néha igenis a szeretet legkézenfekvőbb kifejezése, ha vacsival vár minket haza, leviszi a szemetet és besegít a hétvégi nagytakarításba.

Te vagy az első! Kép forrása: lauramarchbanks.com

Lehet, hogy a haverok elhívták egy kihagyhatatlan buliba, de, ha éppen azt érzi rajtad, hogy nagyobb szükséged van rá otthon, akkor dobja a barátokat és veled tölti el a szombat estét. Mindezt persze úgy, hogy nem éli meg lemondásként.

Egyszerűen csak érzi, hogy te vagy az első az életében, már nincs szüksége melletted a hétvégi tivornyákra. Igaz ez más esetekre is, mikor azt érezheted, hogy téged helyez előtérbe, mindenki mással szemben.

Nyilván neked ezzel nem szabad visszaélned, hiszen, ha egy férfi ilyen dolgokat tesz érted, akkor nem érdemes a bizalmával játszadoznod.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?