Nagyon is számít a méret! 5 dolog, amit a szeretkezésről tudnod kell

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Nagyon is számít a méret! 5 dolog, amit a szeretkezésről tudnod kell

Mintha még a csapból is szex folyna – de hiába, ha továbbra is rengeteg tévhit kering róla a köztudatban! Pontokba szedtük a legfontosabb összefüggéseket, amelyek igencsak árnyalják a testiségről alkotott képet. 

Beszélni kell róla

Olyan, mintha mindenhol folyton a szexről lenne szó – mégis aránylag kevés a róla szóló értelmes diskurzus.

Hiába élünk a huszonegyedik században, a szégyenérzet még mindig megakadályozhatja, hogy a legfontosabb kérdéseidre választ kapj.

A félretájékoztatásnak, valamint a tévhiteknek sajnos beláthatatlan következményeik lehetnek, amelyek hátrányosan befolyásolják a testi-lelki épségedet.

A szexualitás fontos szerepet játszik a párkapcsolatban és az egyén életében, semmi szükség tehát arra, hogy tabuként kezeld.

Persze, ez korántsem a szaftos részletek megvitatását jelenti, hanem inkább egyfajta egészséges nyitottságot a téma iránt.

A játékszerek használata nem azt jelenti, hogy a másik „nem elég”

Ha evolúciós szempontból közelítjük meg a dolgot, akkor kijelenthetjük, hogy az ember eszközhasználó emlős. Senkinek sem jutna eszébe szégyenkezni amiatt, hogy kalapácsot ragad, amikor be szeretne ütni egy szeget a falba.

A segítő tárgyak bevetése gyakorlatilag bármikor megengedett – miért pont a szexualitás maradna ki belőle? Az eszközök feladata, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék az életet.

A hálószobai csecsebecsék lerövidíthetik vagy éppen elnyújthatják a gyönyör felé vezető utat, a felhasználó kénye-kedve szerint. A testbarát anyagból készült holmik ellen tehát senkinek sem lehet kifogása.

Persze, ha belső meggyőződésből tartózkodsz tőlük, az más tészta – de felejtsd el a külső elvárásokat!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!