Te is a nagy Ő-re vágysz? Akkor az alábbi elvárásokat engedd el

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A legtöbben nem azért nem találkoznak az igazival, mert csak rossz jelöltekkel futnak össze, hanem azért, mert az elvárásaik egyszerűen nem passzolnak a valósággal. Te is a nagybetűs Férfira vágysz? Akkor ideje, hogy ezeket a feltételeket elengedd! Ha pedig nem megy, akkor ideje átgondolnod, valójában mennyire passzol össze az ideálod és valóság…

Nem várhatod el, hogy nagyon érzelmes legyen

Egy nagybetűs férfi sosem lesz érzelmes. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek olyan tettei, megjegyzései, amikkel könnyeket csal a szemedbe, de kis eséllyel számíthatsz mélyreható, lelkizős beszélgetésekre, és meglepetésekre. Pl. egész biztos, hogy ő nem fog szerelmes idézetet hagyni neked a tükrön. Nem azért, mert nem szeret, hanem mert egyszerűen távol áll tőle, hogy az érzelmeit nyíltan felvállalja.

Rá tökéletesen igaz az, ami a régi viccben is áll: egyszer elmondta, ha valami változik, majd szól. Pontosan emiatt van az, hogy néha elbizonytalanodhatsz a kapcsolatotokban, vagy a randizások alatt igazából fogalmad sincs, mi fog történni, és mit érez irántad.

De tulajdonképpen pontosan ezért tartod olyan férfiasnak! Érthető az is, miért olyan, amilyen. Ha állandóan felfedné, mit gondol, mit érez, akkor azzal egyúttal sebezhetővé is válna, és ez bizony számukra minden, csak nem férfias.

Nem fog úgy viselkedni, mint egy gyerek

Te is a nagybetűs Férfira vágysz? Akkor ezeket az elvárásokat engedd el

Erre a legtöbb nő nem is vágyik egy felnőtt kapcsolatban, de sokan szeretnének időnként laza, kicsit gyermeteg partnert, aki vevő minden őrültségre. Nos, ha te is ilyen párkapcsolatot képzelsz el magadnak, akkor nem ebben a típusban érdemes keresgélned. Ezek a férfiak egyszerűen már túl komolyak ahhoz, hogy kisebb-nagyobb tébolyultságokon törjék a fejüket. Túl vannak azon a korszakukon, amikor kitombolhatták magukat, és minden szükséges őrültségre sort kerítettek.

Ha gyerekesen viselkednének, akkor azzal sérülne a saját magukról alkotott képük, illetve előtérbe kerülne a gyenge és gondosan rejtegetett énjük. Szóval, ha te szeretnél még meztelenül fürdeni nyilvános helyen, vízibombázni a hálószobában, vagy egész éjszaka videójátékozni, akkor nem érdemes ilyen típusú férfiakkal randizgatnod.

Nem fogja hagyni, hogy vegyüljön a férfi-női szerep

A nagybetűs férfiak még meglehetősen komolyan veszik a régi „alapelveket”, tehát a tipikusnak vélt, férfi-női szerepeket. Nyilván nem minden igazi férfi őskövület, és nem is kell arra gondolnod, hogy csak akkor lehet ilyen típusú társad, ha egész nap főzöl, és három gyereket terelgetsz.

De az biztos, hogy egy ilyen férfi rosszul fogja érezni magát melletted akkor, ha „férfias” munkaköröd van, illetve többet keresel nála. Ez utóbbi különösen bántja az egójukat, szeretnének mindig ők fizetni, érezni, hogy pótolhatatlanok.

Bár ezt ritkán vallják be, kifejezetten élvezik azt a hatalmat, amit a pénzük biztosítani tud számukra, és amivel így lenyűgözhetik a hölgyeket (is). Ezen felül előfordul, hogy azt éreztetik, bizonyos teendőket neked egyszerűen nem szabad elvégezned. Ez néha kifejezetten sértő is lehet számodra, mert úgy gondolhatod, hogy esetleg nem tart elég talpraesettnek a feladathoz. Erről szó sincs! Csupán úgy gondolja, az ő férfias teendői közé tartozik az, hogy lenyírja a füvet, kicserélje a villanykörtét, vagy éppen dugulást hárítson a konyhában.

Nem bírja ki, ha nem juttat el a csúcsra

Te is a nagybetűs Férfira vágysz? Akkor ezeket az elvárásokat engedd el

Oké, ez tényleg nem lehet probléma! A nagybetűs férfiak azért is számítanak annak, amik, mert iszonyú jó szeretők. Pedig ez sokszor nem őstehetségüknek köszönhető, hanem szintén az egójuknak, a büszkeségüknek. Nekik egyszerűen nem fér bele, hogy kielégítetlen barátnőjük legyen, számukra a partner orgazmusa legalább annyira alapvető, mint a sajátjuk.

Imádnak domináns szerepet betölteni, szeretik, ha a nő az ágyban is nő: egy kicsit gyenge, egy kicsit áldozat, akit uralmuk alá hajthatnak.

Ez természetes nem jelenti azt, hogy sosem szeretik átadni az irányítást, de az átlagot tekintve nem tudják elképzelni, hogy ne ők legyenek az irányító felek. Számukra tehát kifejezetten fontos a minőségi, és kielégítő szex, mégpedig hosszútávon. Részben ezért is nehéz őket megtartani… De persze nem lehetetlen.

Képek forrása: AllaSerebrina/Depositphotos.combezikus/Depositphotos.com

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!