Mutatjuk, miért lépnek félre a nők és miért a férfiak

Kovács Andrea
Írta: ,

Mondhatnánk, hogy a hűtlenség is az emberi alaptermészet egy része, de ez azért nem így van, maximum könnyebb erre fogni. Férfiak és nők más-más okból kifolyólag lépnek rá a hűtlenség ösvényére. Van, amikor ez valakinek tényleg a személyiségének elengedhetetlen része, de a legtöbb esetben annak a jele, hogy már valami nem kerek a kapcsolatban.

Van különbség? Kép forrása: greylikesweddings.com

Ha igazságosak szeretnénk lenni, akkor azt mondanánk, hogy férfi-nő megcsalás között nincs különbség, viszont azt kell mondjuk, hogy mégis van.

A férfiaknak a megcsalás legtöbbször érzelmek nélküli, csupán a testiség hajtja őket.

A nőknél, viszont egész más a helyzet. Ők az érzelmi támogatást keresik még egy megcsalásban is. Azt a biztonságot, amit párjuktól már nem kapnak meg.

Nem is feltétlen a szex a motiváció, inkább az, hogy valaki újra elhitesse velük, hogy értékes, kívánatos nők.

Mert, hogy ilyen is van. Általában a nők arra vágynak, hogy találjanak egy pasit, aki mellett nőnek érezhetik magukat, aki minden téren kielégíti vágyaikat.

Viszont, ha ezt nem kapják meg, sőt elnyomott félként vannak jelen egy kapcsolatban, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy párjuk helyett találnak olyat, aki még értékeli őket és igazi nőként tekint rájuk. Ebben az esetben egyébként az önbizalom csorbul, így a nőket inkább az az ok hajtja egy esetleges félrelépésben, hogy visszaszerezzék az önbecsülésüket.

Ha a férfi éreztetné velük, hogy szép, kívánatos nők, akkor valószínűleg meg sem fordulna a fejükben, hogy mással legyenek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!