Munkahelyi románc? 5 tipp, amivel harmonikus maradhat a kapcsolatotok

Fodor Veronika
Írta: ,

Előfordul, hogy a munkahelyeden találod meg a párodat, hiszen aktív óráid legnagyobb részét ott töltöd, és vannak párok, akik úgy döntenek, hogy közös vállalkozásba kezdenek. Bármennyire is szilárdnak érzed a kapcsolatotok, van néhány tipp, amit érdemes megfogadni.

Figyeljetek az egyensúlyra Kép forrása: brit.co

A jó párkapcsolatban a felek általában egyenrangú partnerként kezelik a másikat. Ha a munkahelyen jöttetek össze, akkor viszont tudni kell helyén kezelni a fölé- vagy alárendeltségi viszonyokat. Nem mindenkinek jó, ha közvetlen beosztottja a másik, vagy ha egy csapatban dolgoztok a hét minden napján.

Ezen tudtok változtatni anélkül, hogy bármelyikőtöknek munkahelyet kellene váltania. Ha van rá mód, akkor egyikőtök váltson csapatot vagy divíziót. Ettől még járhattok együtt munkába, ebédelhettek együtt, sőt dolgozhattok is közös projekteken, csak elkerülitek a közvetlen kollégák között olykor előforduló versengést és szakmai féltékenységet.

Legyenek külön töltött pillanatok Kép forrása: fashionsquad.com

Ha minden harmonikusan működik közöttetek, és a szabadidőt is mindig együtt töltitek, akkor is legyen néhány tevékenység, amit nélküle végzel.

Az lehet a munka utáni edzés, vasárnap délutáni olvasás, néhány külön töltött óra a barátnőkkel vagy a családoddal, a lényeg, hogy legyen meg az eltávolodás és közeledés hulláma.

Az eltávolodás nem konfliktus, csupán a másik távollétében a hiányérzet kialakulása.

Ez az érzés is szükséges ahhoz, hogy tudd mennyire fontos a másik, és értékeld az együtt töltött időt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019