Munkahelyi románc? 5 tanács, amivel harmonikus maradhat a kapcsolatotok

Fodor Veronika
Írta: ,
Munkahelyi románc? 5 tanács, amivel harmonikus maradhat a kapcsolatotok

Előfordul, hogy a munkahelyeden találod meg a párodat, hiszen aktív óráid legnagyobb részét ott töltöd, és vannak párok, akik úgy döntenek, hogy közös vállalkozásba kezdenek. Bármennyire is szilárdnak érzed a kapcsolatotok, van néhány tipp, amit érdemes megfogadni.

Legyenek külön töltött pillanatok Kép forrása: fashionsquad.com

Ha minden harmonikusan működik köztetek, és a szabadidőt is mindig együtt töltitek, akkor is legyen néhány tevékenység, amit nélküle végzel.

Az lehet a munka utáni edzés, vasárnap délutáni olvasás, néhány külön töltött óra a barátnőkkel vagy a családoddal, a lényeg, hogy legyen meg az eltávolodás és közeledés hulláma. Az eltávolodás nem konfliktus, csupán a másik távollétében a hiányérzet kialakulása.

Ez az érzés is szükséges ahhoz, hogy tudd mennyire fontos a másik, és értékeld az együtt töltött időt.

Munkahely és otthon tudatos szétválasztása Kép forrása: designspiration.net

Külön dolgozó pároknak is olykor nehéz elkerülni, hogy a munkát és a magánéletet összemossák, de nektek erre különösen érdemes odafigyelni.

Nem kell rágörcsölni, és erőszakkal kizárni a munkahelyi dolgok megbeszélését, csak arra figyeljetek, hogy ne váljon a közös otthonotok a munka színterévé.

Ha úgy érzitek, hogy meg szeretnétek beszélni az aznap történteket, akkor menjetek el sétálni, vagy üljetek be egy munkahelyhez közeli kávézóba, hogy tudd kiadni magadból a feszültséget, de ne szóljon minden estétek arról, hogy folytatjátok azt, amit bent a munkahelyen elkezdtetek.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!