5+1 dolog, amit sokkal sűrűbben kellene mondanod a szerelmednek

Dienes Petra
Írta: ,
5+1 dolog, amit sokkal sűrűbben kellene mondanod a szerelmednek

Kép forrása: India Earl Photography

Sajnos mindannyiunkkal megesik, hogy nem fordítunk annyi figyelmet a párunkra, mint amennyit megérdemelne. Könnyen előfordul, hogy elfelejtjük, mennyit is jelent egy kedves bók, vagy mennyire fontos bizonyos dolgokat kimondani. Ezért is érdemes magad emlékeztetni arra a pár dologra, amiket a jobbik feled is szívesen hallana.

Nem, most nem azt javasoljuk, hogy minden reggel és minden este kötelezően elismételd a pasidnak, hogy szereted.

Inkább arra biztatunk, hogy minden olyan pillanatban, amikor ránézel és azt gondolod, hogy „annyira szeretem”, vagy „igen, szerelmes vagyok belé”, akkor mondd is ki neki bátran, hangosan.

Sajnos a mindennapi rutin és a problémák miatt sokszor elsiklunk ezek felett a pillanatok felett, pedig ez az egy, egyszerű szó sok mindenre gyógyír – és ez igaz a családi és baráti kapcsolatokra is.

Elnézést, ha ez túl egyértelmű lenne, de meglepődnél, hány embernek okoz nehézséget a saját hibáját belátni és esetleg bocsánatot is kérni érte.

Nincs is annál idegesítőbb mint ha a párunk képtelen belátni, hogy ő tehet valamiről és mindenért mást okol, ezért (legalább) te próbálj meg nem ilyen lenni.

Vállalni a felelősséget a tévedéseinkért olyan, mint egy fontos kirakós darabjai – ha ezek hiányoznak sosem lesz teljesen egész a kép.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján