3 mondat, ami tönkreteszi a házasságodat: soha ne mondd ki

Zabolai Margit
Írta: ,

Az ember indulatában sok olyasmit mond, amit megbán, és bár az is jó, ha képes vagy ezekért bocsánatot kérni, még jobb lenne, ha bizonyos szavak sohasem hagynák el a szánkat, főleg, ha valaki egyben szeretné tartani a családját. Az alábbi kijelentések, még ha csak hirtelen hévből hangzanak is el, megmérgezhetik a házasságotokat.

„Nem szeretlek!”

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és az ember egy heves veszekedés kellős közepén tényleg érezheti úgy, hogy a háta közepére kívánja a másikat, ez az indulat azonban az esetek többségében gyorsan tovaszáll.

Azt vágni tehát a másik fejéhez, hogy nem szereted, nagyon komoly hiba, hiszen a házasság olyan szövetség, melynek lényege, hogy ha vannak is nehézségek vagy nézeteltérések, az egymás iránt érzett szeretetek jegyében megoldjátok azokat.

Ezzel a mondattal a kapcsolatotok alapját, a közösen felépített szövetségeket legalsó tégláját rúghatod ki, és hiába vonod vissza később, amit mondtál, a bizalom úgy meggyengülhet, hogy az nyomot hagy a kapcsolatotokon.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019