6 mondat, amit érzékeny napjainkon is szeretnénk hallani a párunktól

Írta: ,

Vannak olyan mondatok, amelyeket titkon mindig szeretnénk hallani a párunktól és vannak olyanok is, amelyek különösen akkor tudnak jól esni, ha épp egy nehéz vagy szomorú napon vagyunk túl. Ha a következőket hallod a szerelmedtől, akkor biztos lehetsz benne, hogy fontos vagy neki!

„Hadd segítsek!” Kép forrása: stylemepretty.com

Egy nehéz nap után, késő este hazaestél, és még főznöd, mosogatnod kellett otthon, de a párod megkérdezte tőled, hogy segíthet-e?

Igen! Épp ez az, amire titokban mindannyian vágyunk!

Nap mint nap ezernyi feladatot kell elvégeznünk, több fronton helytállnunk, ezért nagyon fontos, hogy legyen mellettünk olyan ember, akire mindig támaszkodhatunk, sőt ha kell, akkor segít is nekünk.

Ha van két segítő kéz, aki segít felaprítani a hagymát vagy eltörli az elmosogatott edényeket, akkor igazán boldogok lehetünk.

Kevés olyan dolog van, ami fel tud bennünket vidítani egy hosszú, fárasztó nap után, olyankor, amikor gondterheltek, szomorúak vagy a kelleténél érzékenyebbek vagyunk, mint amikor a párunk tudtunkra adja, mennyire szeret bennünket.

Reméljük, olyan szerencsés vagy, hogy nem csak a kapcsolatotok elején hangsúlyozta ezt a szerelmed, hanem akkor is, ha már 10-20 éve együtt vagytok.