4 alattomos módszer, amivel a pasi megpróbál félrevezetni – Ne hagyd magad!

Szirák Viki
Írta: ,

Hiába örülnénk az ellenkezőjének, sajnos mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak olyan emberek, akik félrevezetnek másokat. Ők azok, akik olyannyira önzők, hogy kizárólag a saját érdekeiket nézik, és gond nélkül hazudnak az érzéseikről neked csak azért, hogy maguknak jót tegyenek. Most eláruljuk, mi az a négy mód, amivel egy pasi félrevezethet téged anélkül, hogy te egyáltalán észrevennéd.

Nem zavartatja magát; hiába vagy ott mellette, simán leáll flörtölni a pincérlánnyal vagy egy régi ismerőssel az utcán. Úgy tesz, mintha ebben az égvilágon semmi rossz nem lenne, hiszen ő csak kedvesen megdicsérte a másik nő ruháját, vagy játékosan megérintette, miközben épp viccelődött vele.

Ha pedig ezek után féltékeny leszel, biztos, hogy ő is mérges lesz, hiszen állítása szerint nem csinált semmi rosszat, mindössze csak kedves volt valakivel.

Addig-addig mondja ezt, míg te magad is elgondolkodsz azon, hogy talán túlreagáltad a helyzetet.

Ilyenkor a srác valójában éreztetni akarja veled, hogy ő mennyire kapós és népszerű a nők körében, ezért tudnod kell, hogy szerencsés vagy, amiért téged választott.

Na, ő az a pasi, akire kár is vesztegetni az értékes idődet!

A pasidnak is lehetnek lánybarátai, ahogy neked is vannak az életedben pasi ismerőseid, akikkel jóban vagy. Ezzel első körben nincs is semmi gond.

Az viszont már egészen más helyzet, ha a srácnak folyton "új barátai" vannak, akik egytől egyig lányok. Persze ezt nem vallja be azonnal, hiszen ameddig nem kérdezel rá, mióta vannak jóban, nincs is gond.

Épp ezért igyekszik úgy alakítani a beszélgetéseket, hogy ne tudd meg, mióta ismeri ezeket a lányokat.

Valószínűleg ő is sejti, hogy ez nem igazán elfogadott dolog egy párkapcsolatban, ám mivel nem száz százalékig őszinte veled, nem akarja, hogy ezt megtudd.

Nos, ők azok a lányok, akikkel valószínűleg nem csak baráti viszonyt szeretne a jövőben.