A modern párkapcsolat lépcsőfokai, amit a mai fiatalok meg is tapasztalnak

Szirák Viki
Írta: ,

A párkapcsolatok világa jelentős változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben: míg a szüleidtől és nagyszüleidtől gyakran hallod, hogy ők voltak egymásnak az elsők, és hamar össze is házasodtak, addig a modern világban már egészen más lépcsőfokokon mennek keresztül azok, akik randizgatni kezdenek egymással. Mindenki nehezebben dönti el, mit szeretne a másiktól, ezért aztán többféle kapcsolat is kialakulhat köztetek.

Ez az egyik legideálisabb formája annak, amikor két ember megismerkedik egymással, és elkezdenek randizgatni.

Ilyenkor kizárólag egymással ismerkedtek, és egyikőtök sem találkozgat egy második személlyel a másik háta mögött.

Noha úgy viselkedtek egymással, mintha egy pár lennétek, valójában még ez egyáltalán nem kiforrott közöttetek, és azt próbáljátok kideríteni, egyáltalán működne-e köztetek valami komolyabb.

Az viszont nagy problémákat okozhat, ha például te már beleéled magad a párkapcsolatba, és úgy veszed, hogy együtt vagytok, míg a srác csak afféle tesztidőszakként tekint az első közös hónapra.

Ilyenkor van, hogy az ellentétes elvárások miatt szakítással ér véget a rövid ismerkedés.

Van az a helyzet, amikor még csak beszélgettek egymással a neten, és egy, maximum kettő laza randitok volt.

Ilyenkor még annyira kezdeti szakaszról beszélünk, hogy sokan úgy érzik, nyugodt szívvel ismerkedhetnek másokkal is, hiszen nincsenek még lefixált kötöttségek.

Ez általában azoknál bevett szokás, akik nem annyira vannak oda a másik félért, ezért nyitva hagyják a lehetőségeket, ha esetleg valaki más felkeltené az érdeklődésüket.

Az online randizás időszakában ez kimondottan gyakori, hiszen mindössze egyetlen kattintásra vagy attól, hogy valaki mással is ismerkedni kezdj.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019