Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? 5 őszinte vallomás

Bolla Gitta
Írta: ,
Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? 5 őszinte vallomás

Kép forrása: unsplash

Mindig a pasikat állítjuk be félrelépőknek, holott a nők között is akad olyan, aki megbotlik. Öt bátor olvasónk vállalkozott arra, hogy elmesélje a történetét, hátha számodra is tanulságos lehet!

Reni (34), elemző Kép forrása: pexels

„Úgy veszítettem el életem egyik legnagyobb szerelmét, hogy lefeküdtem egy másik pasival. Mit is érezhetnék ezután? Talán a sors akarta így, kellett egy pofon, hogy nem tehetek mindent, nem az enyém a világ. A történetben nincs semmi extra. Jött egy fiú, aki akkor izgalmasabbnak tűnt, és kirántott egy befásult kapcsolatból. Hetekig hallgattam róla, de aztán nem bírtam tovább, és bevallottam a barátomnak. Ő azonnal eltűnt a lakásból, ahol együtt laktunk, és nem volt hajlandó velem beszélni sem.

Azt kell mondanom, ez volt a legeslegnagyobb hiba, amit az életem során elkövettem. Azóta megtaláltam a párom, akivel már közös gyermekünk is van, de örökre sajnálni fogom, hogy így megbántottam életem első szerelmét!”

Enikő (32), projektmenedzser Kép forrása: unsplash

„Sokan elítélnek azért, ami történt, és megbántam, hogy ennyire önző voltam. Már az esküvőre készültünk, amikor pár hónappal a nagy nap előtt rájöttem, hogy nem akarom ezt.

Kétségbe estem, nem tudtam, hogyan szabaduljak, mit tegyek. Nem mertem odaállni, és megmondani, hogy fejezzük be, és folyton a bulizásba menekültem.

Az egyik ilyen alkalommal össze is akadtam egy fiúval, akivel végül le is feküdtem. Utána hazamentem, és bevallottam. Így 3 hónappal a lagzi előtt töröltük az egészet. A büntetésem, hogy az azóta eltelt 3 évben sem lettem újra szerelmes, míg az exem fél évvel később belebotlott a nagy Ő-be.”

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba