Mitől lesz szerelmes egy férfi?

Írta: ,
Mitől tetszel meg egy pasinak? Mitől lesz szerelmes beléd? Ha elolvasod cikkünket, választ kapsz ezekre a kérdésekre.

A mindenkori kérdés az, hogy létezik-e egy bizonyos pillanat vagy esemény, amikor a srác eldönti „Igen, azt hiszem szeretem őt”? Sajnos, erre egyértelmű válasz még nem született, azonban létezik néhány általános alapelv.

A férfiaknak vannak bizonyos ösztönös, veleszületett szükségleteik, melyeknek teljesülniük kell ahhoz, hogy kötődést érezzenek egy nő iránt.

Amikor a férfi rájön, hogy a kiszemelt hölgy minden szempontból megfelel, akkor tudja csak elkötelezni magát.
Egyszerűbben, a pasiknak vannak bizonyos elvárásai egy kapcsolattól, melyeket gyakran a nő apró mozdulatai határoznak meg. Az alábbi példák segítségével bepillantást nyerhetsz abba, titkon mire is vágyik egy férfi?

1. Szeretne megvédeni

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, az erősebbik nem szeret gondoskodni. Ha megóvhat téged, még inkább férfinak érzi magát és ettől még jobb lesz a közérzete. Ez persze nem azt jelenti, hogy gyámoltalanul kell viselkedned, de ha látni engeded, hogy neked is van sebezhető, gyenge oldalad, sokkal közelebb kerül hozzád, hiszen így előjönnek az ösztönei, hogy vigyáznia kell rád.

Tehát, engedd, hogy segítsen neked, azután pedig köszönd meg. Ha Superman-nek érzi magát, amikor veled van, természetes, hogy szeretne a párod lenni! Ezek apró dolgok felszínre hozzák hősies olalát.

- Adj neki munkát. Kérd meg, hogy szereljen meg vagy készítsen valamit. Ha konkrét dolgok elé állítod, melyeket meg kell csinálnia és teljesíti azokat, növeli a siker érzetét.

- Kérdezd meg a véleményét. Nem számít, hogy a nyugdíjazásról szóló tervről kérdezed vagy a legjobb utazási irodáról, úgy fogja érezni nem csak az erejét, hanem az eszét is értékeled.

- Viselj puha anyagból készült ruhákat. A műselyem, a selyem és a bunda intenzív reakciókat vált ki egy férfiben. Ezek az anyagok kihangsúlyozzák lágyságod, nőies természeted, és természetesen növelik az ő szerelmi ösztöneit.

- Vedd fel a ruháit. Számára ez azt fogja súgni, hogy őt választottad, ráadásul nagyon szexi.

2. A szabadság utáni vágy

Még az érzelmileg egészséges férfiaknak is biztosak akarnak lenni abban, hogy személyiségük megmarad miután boldog pár lesz a kedvesével. Ha nem várod el, hogy a pasid megváltozzon, azt fogja érezni, hogy teljes mértékben megérted őt és nem veszélyezteted az önérzetét. Úgy érzi majd, hogy biztos talajra lép, ha elkötelezi magát. A következő gesztusok ráébresztik, hogy nem akarod korlátok közé szorítani.

- Engedd el. A férfiak utálják a szociális kötöttségeket, ezért néha mondd le az ilyen jellegű terveket. Nemcsak megkönnyebbülni fog, hanem sokkal inkább megnyílik és csodálni fog téged ezért.

- Oszd meg vele félelmeid. A pasik gyakran visszahúzódnak, mert azt hiszik minden nő jegygyűrűre vadászik és babát akar. Tehát, ha még nem készültél fel az elkötelezettségre, mondd el neki. Így megbizonyosodik, hogy te is új vizeken evezel és nem akarod csapdába ejteni.

- Újíts magadon. Ha néha változtatsz apró dolgokat a megjelenéseden, például egyik nap copfba kötöd a hajad, másik nap kiengeded, stb., azt gondolja majd, hogy személyiségednek milliónyi oldala van.

- Tartasd tiszteletben a magánterületét. Egy hely, ami csak az övé, a függetlenség szimbóluma egy férfi számára. Tartsd tiszteletben az ő saját kuckóját, ne less be az íróasztalának fiókjába és ne rohan megnézni ki hívja telefonon.

3. A csillogás utáni vágy

Magabiztosnak tűnik, de lehet mégsem az. A férfiaknak is szükségük van arra, hogy tisztelik és értékelik őt. Amikor vele vagy növeled az önmegbecsülését mind belsőleg, mind a többiek szemében, és így hozzád akar tartozni. Íme azok a dolgok, melyek által még többre fog téged értékelni és beléd szeret.

- Derítsd jókedvre. Nevess, amikor egyikőtök elveszti az egyensúlyát. Nézettek vígjátékokat. Mozduljatok ki amikor nyűgös. Ha könnyedén veszed a dolgokat, még a stresszes időszakban is, nélkülözhetetlenné válsz a számára.

- Légy a társaság középpontja. A pasik jól üzletelnek és a sportokban is kiválóak, de idétlenné válnak amikor szocializálódniuk kell. Vedd át a vezetést és bűvöld el az embereket, akikkel találkoztok és hidd el még inkább hálás lesz, hogy az övé vagy. Lehet, hogy a végén örvendeni fog az újonnan szerzett barátoknak.

- Játszatok fejtörőket. Az olyan aktivitások, melyek mentális igénybevételt követelnek, mint a játék a betűkkel, a puzzle és a sakk, szenvedélyt válthat ki belőle. Lehet, hogy furcsán hangzik, de ha bebizonyítod probléma megoldó képességeidet, tudat alatt megmutatod, hogy te egy kívánatos választás vagy, hogy tovább vigye génjeit.

- Viselkedj úgy, mintha te lennél a főnyeremény. Ha más emberek szemén keresztül tekint rád, eszébe jut milyen különleges vagy. Hívd meg egy olyan eseményre, ahol tündökölsz (legyen szó karaokéról vagy sportról), esetleg engedd, hogy melléd üljön, mert a bárnál lévő férfi túl közel ült hozzád.

4. A kényelem utáni vágyódás

A szerelembe esés nem más, mint a ragaszkodás kialakítása, egy olyan folyamat, amikor oxitocin önti el az agyat. Te is beindíthatod ezt a szerelem hormont, ha érezteted vele, hogy ti ketten összeilletek. Ha kényelmesen érzi magát veled, többé már nem agyal a kapcsolatotokon, egyszerűen csak élvezi azt és belép a szerelem mezejére. Tehát fogadd meg ezeket a tanácsokat.

- Csinosítsd magad előtte. Ha a szeme láttára készülődsz, intimitás érzetét idézed elő benne, hiszen ez egy olyan dolog, amit a többi pasi nem láthat. Tégy úgy akár egy istennő: púderezz vagy vidd fel a szájfényt.

- Főzzetek együtt. A férfiakban növekszik az oxitocin szint, ha ételek veszik körül. Minél gyakrabban készítitek együtt a vacsorát, annál inkább hozzád fogja társítani azokat a jó érzéseket, melyeket evéskor érez.

- Tégy a kedvére. Amikor élelmiszert vásárolsz, válaszd az ő kedvenc márkáit. Így tudat alatt is otthon érzi majd magát nálad. Aludj vele. Szundíts a vállán, így látni fog milyen vagy teljesen kikapcsolódott állapotban.

Íme amitől megriad:

1. Új lehetőséget kap


Egy előléptetés azzal jár, hogy kénytelen több órát eltöltenie a munkahelyen. Ahelyett, hogy szerelmi életével törődne, egy pasi inkább a karrierjét helyezi előtérbe, és meg van róla győződve, hogy az ő biztos lábakon álló kapcsolata elviseli a késéseket.

2. Te sohasem harcolsz

Természetesen a pasik utálnak vitatkozni, azonban rosszabb, ha nem reagálsz amikor ideges. Aggódni fog, hogy később majd kitörsz magadból, esetleg lábtörlő vagy, vagy talán nem vagy annyira belezúgva, hogy érdekeljen. Ezen okok kényszeríteni fogják, hogy átgondolja bimbózó kapcsolatotokat.

3. Teljes pánik


Nagyon sok férfi úgy véli, ha elkötelezi magát, fel kell adnia valamit, például a barátait vagy az esti sörözést. Tehát, amikor egy pasi rájön, hogy beléd szeretett, lehet, hogy bepánikol és eltűnik egy kis időre. Ha átvészeled ezt a gyerekes viselkedést anélkül, hogy valamit tennél, ami megerősíti félelmeit, hamar kilábal belőle.