Mit gondolnak igazából a férfiak a rövid hajú nőkről? Megkérdeztük őket!

Szirák Viki
Írta: ,

Te is gondolkodtál már azon, hogy levágasd a hajad rövidebbre? Esetleg elbizonytalanított, hogy a férfiak biztosan csak a hosszú hajat kedvelik, és ezzel túl fiússá válna? Mi most megkérdeztük őket, mi a véleményük a pixie-ről és a többi rövidebb fazonról, ők pedig őszintén elárulták a véleményüket. Akad néhány meglepő válasz is!

Szerintem van, akinek kifejezetten jól áll a rövid haj, és sokkal vagányabb kisugárzást ad neki. Nem mindenkinek, ez szerintem arckarakter és stílusfüggő is. De nálam ez nem lenne kizáró ok például egy ismerkedés során. Rengeteg más dolog számít ilyenkor, a haj csak egy része az összképnek.

- Gábor, 29

Ha olyan a lány arcszerkezete, akkor tud jól állni neki a rövid haj, bár én a hosszabb hajat szeretem. Ami nagyjából vállig érő. Sokszor látom, hogy a nők az első gyerekük születése előtt levágják a hajukat rövidre. Igaz, gondolom praktikus viselet, kevesebbet kell vele szöszölni, de sokan elvesztik miatta a nőiességüket, és anyukás lesz a frizurájuk. A fül alá érő hossz még szexi, de ami már annál is rövidebb, ott azt érzem, hogy nincs meg már az a lányos bájosság, amit egy hosszú haj ad.

- Ricsi, 35

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv