Mit csináltok elalvás előtt? Esti szokások, amikre észrevétlenül is rámehet a kapcsolatod

Balatoni Dóra
Írta: ,

Sokszor előfordul, hogy szinte apróságokon, alig észrevehető dolgon csúszik el egy egyébként jól működőnek tűnő kapcsolat. Ha szeretnél még sokáig boldogságban élni a pároddal, fontos odafigyelni a részletekre is. Egyik sarkalatos pont az este. Szinte el sem hinnéd, milyen sokat számít, hogy mit csináltok közvetlenül elalvás előtt. Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, mi az, ami kerülendő és mi az, amire valóban érdemes ügyelni!

Az estének és az ágyban töltött időnek meghittnek kellene lennie, és azzal, ha lefekvés előtt is a telefonotokat nyomkodjátok, megölitek a romantikát. Gondold át, biztosan szükség van erre? Miért nem inkább a pihenésre és a párodra koncentrálsz? Egy Facebook lájk vagy egy Messenger üzenet sem ér ennyit, mint a kapcsolatotok.

Legalább este tegyétek félre a különböző kütyüket, helyette inkább beszéljétek meg, mi történt aznap veletek vagy nézzetek meg összebújva egy jó filmet. Ezek mind-mind nagyon fontos dolgok, amire lehet, hogy csak akkor döbbensz rá, ha már tönkre ment a kapcsolatotok.

Jó dolog esténként kezünkbe venni egy könyvet vagy újságot, ám nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy a párunk is ott van mellettünk. Egymás közelsége, az ágy intimitása remek közeget biztosít egy-egy kellemes beszélgetéshez.

Végre nem kell rohannotok sehova, őszinték lehettek és elmesélhettek egymásnak néhány hosszabb sztorit is. Ha napközben nem volt időtök egymásra, most megbeszélhetitek a napotokat, gondolataitokat, érzéseiteket.

Fontos, hogy az ilyen meghitt beszélgetésekre is időt hagyjatok, hiszen csak így lehettek egymás életének szerves részei és a kapcsolatotok is így tud megerősödni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019