Mit csináltok az évfordulótokon? Ezt árulja el a kapcsolatotokról

Balatoni Dóra
Írta: ,

Hogyan szoktátok megünnepelni az évfordulótokat? Meglepitek egymást valami aprósággal vagy igazán megadjátok a módját az ünneplésnek és ilyenkor mindig elutaztok valahova, esetleg beültök egy elegáns étterembe? Talán nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul kettőtök kapcsolatától, hogy mivel töltitek a jeles napot.

Ne aggódj, semmi baj nincs azzal, ha többnyire otthon, kettesben töltitek az évfordulótokat.

Ez akár pozitív jelentéssel is bírhat: nagyon is fontosak vagytok egymás számára, legszívesebben minden percet együtt töltenétek és a semmittevéssel is tökéletesen boldogok vagytok, ha a párotok ott van mellettetek.

Tegyük hozzá, ez nem jelent egyet az unatkozással, a négy fal között is kitalálhattok izgalmas dolgokat. Főzhettek közösen, összebújva megnézhettek egy izgalmas filmet, ágyba vihetitek egymásnak a reggelit és akár olvashattok is.

Ha ellenben egyikőtök ezt kevésnek érzi, a másik fél azonban nem nyitott ennél jobban megadni a módját az ünneplésnek, akkor érdemes ezentúl több időt fordítanotok egymásra, mert nincsenek egyensúlyban az érzelmi szükségleteitek.

Meglepitek egymást valami aprósággal Kép forrása: josieengland.com

Ha az a típusú pár vagytok, akik nem ajándékoznak egymásnak méregdrága ékszereket, karórákat, mégis fontosnak tartjátok valami aprósággal meglepni egymást a jeles napokon, akkor az azt jelzi, igazán tisztelitek, szeretitek egymást.

Örömmel emlékeztek vissza arra a bizonyos napra és jól tudjátok, életetek legjobb döntése volt összeházasodni.

Nem vagytok egyformák, mégis tökéletesen kiegészítitek egymást, így leszámítva az apróbb vitákat, amelyek minden kapcsolatban előfordulnak, a kapcsolatotokat harmónia jellemzi.