5 ok, amiért mindenki akkor hajt rád, amikor van párod

Szőke Angéla
Írta: ,

Veled is megesett már, hogy nem volt senkid, magányos voltál, de valahogy nem jött össze semmi pasi-fronton? Már bizonyára neked is feltűnt, hogy amikor viszont „foglalt” vagy, sokkal többen hívnak el randizni. Bezzeg mikor szingli az ember és nyitott lenne erre, akkor valamiért sokkal kevesebb „kérője” akad és ne hidd, hogy ezzel nem vagy egyedül, a legtöbb nőnek ez a tapasztalata. Ez a jelenség furcsának tűnhet, pedig ha belegondolsz, nagyon is logikus indokai vannak.

Nézzük, mik lehetnek a lehetséges okai annak, hogy mindenki minket akar, mikor mi éppen nem vágyunk senkire a párunkon kívül.

1. Több az önbizalmad

Unalomig ismételt frázis, hogy az önbizalom fél siker, illetve hogy a legszexisebb tulajdonság egy nőn nem más, mint a magabiztosság. Nos, ha eddig nem hittük volna el, hogy ez valóban így van, akkor itt az ideje elgondolkozni rajta, hiszen ez a legfőbb oka annak, hogy ragadnák rád a férfiak, mikor nem is érdekelnek.

Egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatban ugyanis sugárzik rólad a boldogság és a férfiak vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akiken látszik, hogy „rendben vannak magukkal” és sokat mosolyognak.

Az önbizalom és a boldogság tehát bizonyítottan ellenállhatatlanná tesz!

2. Kevésbé vagy „ijesztő” számukra

Mikor van valakid, nem keresed a fiúkban a potenciális nagy őt, hanem mindegyikükhöz barátként állsz hozzá, ennek köszönhetően pedig tudat alatt is kedves és barátságos vagy velük. Nem is vagy tudatában, de párod szeretete miatt kicsit megváltozik véleményed az ellenkező nemmel kapcsolatban, méghozzá pozitív irányba. Mivel számodra a többi sráccal kapcsolatban „nincs semmi tétje” bármilyen interakciónak, laza és közvetlen vagy irányukban. Ez pedig nekik nagyon tetszik, ezért automatikusan vonzódnak hozzád. 

3. Azt akarják, amit nem kaphatnak meg

Az ember gyarló, így a tiltott gyümölcs mindig édesebb számára, ahogy a szomszéd kertje – azaz nője – is. A férfiakban aktívan dolgozik a vadász-ösztön, ezért akkor is szeretnek próbálkozni, mikor tudják, hogy az adott lány éppen foglalt. Úgy vannak vele, hogyha mégis sikerül megszerezniük, csak annál édesebb lesz, hiszen ez legyezgeti hiúságukat és egyben növeli önbizalmukat. Hiába, az urak nem rezelnek be egy kis kihívástól. 

Kép: minchanin/depositphotos.com

4. Nem vagy kétségbeesett

Senki sem keres kapcsolatot, mikor éppen benne van egyben. Viszont szingliként az ember nyitott szemmel jár és hajlamos rá, hogy ilyenkor kicsit látszódjon rajta az akarás. Annál nagyobb férfi-távoltartó pedig szinte nem is létezik, a fiúk ugyanis egyből megérzik, ha egy nő kétségbeesetten keres partnert és nagy ívben elkerülik. Ha viszont látják rajtad, hogy az „aura”, ami körülvesz, nyugodt és esetleg kicsit nemtörődöm is, annál inkább próbálnak megszerezni maguknak, hiszen annál nagyobb zsákmánynak számítasz.

5. Magadat adod

Mikor nincs senkink és minden utunkba kerülő helyes fiúval flörtölünk, előfordul, hogy kicsit túljátsszuk magunkat.

Ha úgy állunk hozzá egy férfihez, hogy akár lehet is valami a dologból, hajlamosak vagyunk túlanalizálni a helyzetet és igyekszünk csak a jó oldalunkat mutatni, néha kissé túlságosan is.

Mindezt természetesen annak reményében, hogy megtetszünk az illetőnek. Ha viszont van valakink és nem szerelmi szempontból ismerkedünk, akkor nem igazán próbálunk tetszeni a másiknak, ezáltal pedig önmagunkat adjuk, bármiféle álarc nélkül. Ha pedig az ember láthatóan  nem próbál tetszeni a másiknak, akkor automatikusan kívánatosabbá válik a szemében. 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!