Minden viccnek a fele igaz – 5 humoros idézet a házasságról

Kerekes Vivien
Írta: ,

Igaz, hogy olykor felbukkan néhány ijesztő statisztika például a válásokról, de akik már kimondták a boldogító igent, pontosan tudják, rengeteg előnye van ennek a házasságnak. Hirtelen egy csapattá váltok, minden problémát és örömöt megosztotok egymással, és megannyi közös viccetek van, amit rajtatok kívül biztosan senki sem érthet. Ha most te is bólogattál, akkor ezt az öt humoros idézetet mindenképpen el kell olvasnod!

„Imádok házasságban élni. Annyira jó érzés megtalálni azt a különleges személyt, akit életem további részében szeretnék bosszantani” — Rita Rudner Kép forrása: weddingchicks.com

Még a legtökéletesebb, évtizedek óta tartó házasságokban is felbukkannak időről-időre olyan apróságok, amikkel a páros az őrületbe kergetheti egymást.

Lehet, hogy a boldogító igen előtt nem zavart, hogy a férjed a szoba közepén hagyja a zokniját, de egy közös háztartásban már egészen más a helyzet.

Ez oda-vissza működik, így könnyen előfordulhat, hogy a párod a megszámlálhatatlan szépségápolási holmidtól mászik a falra.

Akárhogy is, a házaspárok tudják: semmi sem pezsdíti fel jobban a kapcsolatokat egy viccelődős, játékosan kötekedős beszélgetésnél.

„Ha azt szeretnéd, hogy a feleséged figyeljen rád, beszélgess egy másik nővel; máris téged fog hallgatni” – Sigmund Freud Kép forrása: weddingchicks.com

A pszichológia egyik legnagyobb alakja szerelmi szakértőként is megállta volna a helyét. Egy házasság alapja a kölcsönös bizalom, és ha ez megvan, nincs is semmiféle ok az aggodalomra.

De azért az emberek többségénél csak megjelenik az a bizonyos zöldszemű szörny, ha a párja egy másik személy társaságát élvezi – pláne, ha teljesen egy hullámhosszon vannak.

Egy boldog házasságban ez viszont nem mindig jelent órákon át tartó szócsatát és sértődést, hiszen a páros pontosan tudja, hogy betonkemény talajon áll a kapcsolatuk. Sőt, igazából köztudott, hogy egy kis egészséges féltékenység időnként még jól is esik.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019