Minden napra egy randi: 30 tartalmas ötlet, ha felráznátok a kapcsolatotokat

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nyolcévnyi külföldi munkával egybekötött távkapcsolat mellett minden együtt töltött pillanatot ajándéknak élünk meg – egyelőre nincs szükségünk arra, hogy különösebb randevúkkal feldobjuk az életünket. Azonban nem vagyunk egyformák, és nem is egyforma mennyiségű időt töltünk a szerelmünkkel: sokan már néhány év után úgy érzik, hogy ideje egy kicsit felpörgetni a közös programokat.

Akár évfordulóra, különlegesebb alkalomra készültök, akár csak szeretnétek a hétköznapinak számító, közös vacsorától eltérő randevún részt venni, az alábbi ötletek között garantáltan találtok testhezálló inspirációkat. Sőt, ha egy hónapon keresztül minden napra beiktattok egy-egy közös programot, teljesen megújulhat a kapcsolatotok!

Felnőtt kikapcsolódás: látogassatok el egy sörgyárba, vagy valamelyik hazai borvidékre. A kóstolás természetesen ne maradjon el!

Önkénteskedjetek közösen: egymás új oldalát ismerhetitek meg az önkénteskedés során – osszatok ételt, vagy látogassatok meg egy menhelyet és sétáltassatok kutyát.

Filmezés otthon, nagyban: készítsetek a balkonon, vagy a hátsókertben vetítővásznat és mozizzatok a szabadban.

Fondü vacsora: gyertyafény mellett olvasszatok csokoládét, és mártogassatok bele friss gyümölcsöket – egymás etetéséről se feledkezzetek meg!

Romantika az ágyban: az egyik hétvégén készítsetek közösen reggelit és komótosan fogyasszátok el az ágyban.

Kiszabadulás: pakoljatok tele egy kiskosarat mindenféle finomsággal, vigyetek magatokkal plédet és behűtött pezsgőt, aztán irány piknikezni a közeli parkba.

Szórakoztató este: vásároljatok jegyet egy kabaré előadásra.

Tartalmas feltöltődés: vegyetek részt egy páros jógaoktatáson.

Ismerjétek meg közelebbről az univerzumot: látogassatok meg egy planetáriumot, és ha az idő engedi, a csillaglesről se maradjatok le.

Irány a nyáreste: vegyetek részt egy szabadtéri koncerten.