A csillagjegyed elárulja, hogy milyen társ vagy a kapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A csillagjegyed elárulja, hogy milyen társ vagy a kapcsolatodban

Kép forrása: unsplash.com

A csillagjegyed rengeteg tulajdonságodról, vonásodról árulkodik, így arra is rávilágíthat, hogy viselkedsz egy párkapcsolatban, házasságban. Persze, nem kizárólag az állatövi jegyed mutatja meg, milyen társ vagy, hiszen az aszcendensed, a neveltetésed, az életkörülményeid és a korábbi tapasztalataid is befolyásolnak. Az alábbi vonások azonban tipikusnak tekinthetőek, és rólad is sokat elárulnak!

 Bika

Kissé romantikus felfogásod van a párkapcsolatokról, aminek megvalósítása nem lehetetlen, de azért manapság nem is feltétlenül átlagos. Persze, nem arról van szó, hogy gond lenne a hűség, az őszinteség iránti igényed, sőt!

Azonban ragaszkodsz a fix ideákhoz, nem szereted a változatosságot, ezzel szemben imádod, ha szenvedélyes és heves a kapcsolatod. Jól alkalmazkodsz a párkapcsolataidban, azonban megköveteled a hagyományos szereposztást. Ez egyszerre lehet előny és hátrány.

Imádod, ha az életed, ezáltal a kapcsolatod stabil, biztos, nem túl mozgalmas, és soha nem is sürgethet a partnered a döntések meghozatalát illetően. Néha görcsösen ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor is, ha azok egy régen rossz párkapcsolathoz láncolnak, te nagyon nehezen változtatsz önszántadból. Általában mindennek össze kell dőlnie körülötted ahhoz, hogy végre nagyobb lépéseket is megtegyél.

Vízöntő

Nem vagy egy egyszerű eset, természetesen a párkapcsolatod sem lehet az. A szélsőségek embere vagy, és sokkal jobban imádod, ha valami különleges, semmint átlagos és megszokott.

Éppen emiatt kifejezetten örömmel rúgod fel a társadalmi elvárásokat a kapcsolataidban éppúgy, mint a szexuális életeteket illetően.

Mindig képes vagy megújulni, és a kapcsolatodat is gond nélkül felfrissíted – más kérdés, hogy sikerül-e olyan partnert találnod, aki ezt nem csak elviseli, hanem veled együtt élvezi. Mivel maximalista vagy, a párkapcsolatodban is ugyanezt elvárod, különben kifejezetten rosszul tudod érezni magadat.

Amint felüti a fejét az unalom, te menekülőre fogod, mert ez számodra annak a jele, hogy teljesen kiismerted a szerelmedet, és már nem fog tudni neked újat mutatni. Márpedig ez neked egyet jelent a véggel.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)