Milyen társ és feleség vagy? A csillagaid is sokat elárulnak rólad!

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Milyen társ és feleség vagy? A csillagaid is sokat elárulnak rólad!

Kép forrása: unsplash.com

A csillagjegyed rengeteg tulajdonságodról, vonásodról árulkodik, így arra is rávilágíthat, hogy viselkedsz egy párkapcsolatban, házasságban. Persze, nem kizárólag az állatövi jegyed mutatja meg, milyen társ vagy, hiszen az aszcendensed, a neveltetésed, az életkörülményeid és a korábbi tapasztalataid is befolyásolnak. Az alábbi vonások azonban tipikusnak tekinthetőek, és rólad is sokat elárulnak!

Kos

Nagyon fontosnak érzed, hogy elismerjenek, felnézzenek rád – függetlenül attól, hogy a munkádról, a szülői szerepedről, vagy éppen a párkapcsolatodról beszélünk. Imádod, ha hódíthatsz, ha te irányíthatod a szerelmi életedet, legalábbis elhitetetik veled, hogy így van.

Te minden esetben a nagybetűs férfit keresed, ami némileg ellentmond azzal, hogy imádsz kezdeményezni, vagy legalábbis flörtölni. Bár úgy tűnik, mindened az irányítás, legtitkosabb vágyad mégis az, hogy egy erős férfi karjaiban végre elgyengülhess.

Nem kifejezetten erősséged a kompromisszumkészség, ráadásul gyakran heves érzelmi kitörések jellemeznek, ezért aztán nem vagy túlságosan könnyű eset a párkapcsolatodban sem. Robbanékony és maximalista vagy, meg kell tanulnod a felesleges energiáidat megfelelő formában levezetni, különben állandóan állni fog otthon a bál. Márpedig ezt sem te, sem a partnered nem fogja hosszútávon tolerálni.

 Bika

Kissé romantikus felfogásod van a párkapcsolatokról, aminek megvalósítása nem lehetetlen, de azért manapság nem is feltétlenül átlagos. Persze, nem arról van szó, hogy gond lenne a hűség, az őszinteség iránti igényed, sőt!

Azonban ragaszkodsz a fix ideákhoz, nem szereted a változatosságot, ezzel szemben imádod, ha szenvedélyes és heves a kapcsolatod. Jól alkalmazkodsz a párkapcsolataidban, azonban megköveteled a hagyományos szereposztást. Ez egyszerre lehet előny és hátrány.

Imádod, ha az életed, ezáltal a kapcsolatod stabil, biztos, nem túl mozgalmas, és soha nem is sürgethet a partnered a döntések meghozatalát illetően. Néha görcsösen ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor is, ha azok egy régen rossz párkapcsolathoz láncolnak, te nagyon nehezen változtatsz önszántadból. Általában mindennek össze kell dőlnie körülötted ahhoz, hogy végre nagyobb lépéseket is megtegyél.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv