Milyen nemzetiségű férfival randizol? Ezeket az íratlan szabályokat kell tudnod a szokásairól

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ahány ház, annyi szokás – szokták mondani, de igaz az is, hogy ahány ország, annyiféle randizási szokás. Ha külföldivel randizol, lehet, hogy az ismerkedés alatt ér majd egy-két meglepetés. Hogy ezt elkerüld, olvasd el cikkünket, amelyben szétnézünk egy kicsit külföldön, hogyan is randevúznak az ottani emberek!

Franciaország Kép forrása: theparisphotographer.com

Franciaországban az első csók gyakran kihirdetését jelenti egy új pár létrejöttének. Ha egy férfi randira hív egy francia nőt, előfordulhat, hogy először elutasításba ütközik.

Nem szabad azonban, hogy ez elriassza, érdemes újrapróbálkoznia.

A franciák nagyon közvetlenek, szakításkor is érdemes érthetően és nyíltan kifejezni, mit érzünk vagy gondolunk, számukra ugyanis nem jelent szakítást, ha egyszerűen nem keresed az illetőt.

Japán Kép forrása: joorheek.edublogs.org

A japán kultúrát számos udvariassági szabály határozza meg, talán nem meglepő, hogy ez vonatkozik a társkeresésre is.

Nagyon fontos a japánok számára a pontosság, ezért a találkozókról, randevúkról sem illendő elkésni.

A fiatalok többnyire baráti társaságokkal járnak el szórakozni és itt ismerkednek. Ha megismernek egy olyan embert, aki szimpatikus a számukra, akkor megbeszélnek egy randevút.

Érdemes továbbá tudni, hogy távol áll tőlük az utcán ölelkezés, csókolózás, ezt inkább meghagyják akkorra, amikor a négy fal között vannak.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019