Milyen buktatói lehetnek egy közös nyaralásnak a pasiddal?

Bolla Gitta
Írta: ,
Milyen buktatói lehetnek egy közös nyaralásnak a pasiddal?

Egész évben a vakációt várjuk, és szeretnénk, ha minél jobban sikerülne. De vajon milyen hatással van a párkapcsolatodra a közös nyaralás a szerelmeddel? És milyen buktatói lehetnek, melyek miatt esetleg rosszul sül el? Olvasóink mesélnek tapasztalataikról!

Réka (29), könyvelő Kép forrása: stylemepretty.com

„Ahogy az élet más területein, úgy a nyaralás során is konfliktusforrás lehet a pénz. Én például úgy vagyok vele, hogy ha már nyaralunk, akkor nyaraljunk rendesen, és olyankor sosem figyelek annyira az árakra, szabadabban költök.

De volt olyan barátom, aki iszonyú spórolós volt, és még a vakáció alatt is türtőztette magát. Sok vitánk adódott ebből, ami rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra.

Egyébként már a tervezgetésnél is kijöhetnek ezek a gondok, amikor meg kell szabni azt a keretet, amit az utazásra szánunk.”

Juci (33), brand manager Kép forrása: blog.sundancebeach.com

„Buktató lehet, ha különböző az érdeklődési körünk, és nagyon más a habitusunk. Furcsa, mert a mindennapokban egyáltalán nem okoz gondot, hogy a pasim imád sportolni, nekem viszont a passzív pihenés jön be. Abból sincsenek konfliktusok, hogy én szeretek bulizni, ő meg este inkább otthon van kettesben.

De amikor a nyaraláson csak egy hetünk van, akkor kijönnek ezek a különbözőségek – ő inkább menne bringázni, míg én a tengerparton feküdnék, este ő már a szobában lenne, míg én mennék valahova táncolni.

Viszont, ha kompromisszumkészek vagyunk, ezeket ki lehet küszöbölni!”