Miért nem kellesz neki? 5+1 tipp, amivel örökre leszámolhatsz az önostorozással

Berényi Nóri
Írta: ,
Miért nem kellesz neki? 5+1 tipp, amivel örökre leszámolhatsz az önostorozással

Kép forrása: mashiki/depositphotos.com

Hányszor tetted már fel magadnak a kérdést: „miért nem kellek neki?” Majd jött az önsavazás, hogy már megint benned van a hiba és biztosan nem kellesz ezentúl majd senkinek sem. Nehéz ilyenkor felvenni a pozitív szemüvegünket és más színben szemlélni a világot, de mi szeretnénk neked ebben segíteni és megnyugtatni, hogy az égvilágon semmi baj nincs veled.

Csak semmi depi! Kép forrása: i.pinimg.com

Ha megtudod, hogy álmaid pasija már rég mással randizik és legkevésbé sem érdekli, hogy mivel töltöd a szombat estédet, akkor depizés helyett inkább kapd össze magad és a barátaidat egy jó kis bulizós estére.

Ilyenkor a legjobb gyógyír, ha az önbizalmadat próbálod stabilan tartani és nem magadban keresni a hibát.

Ehhez pedig tökéletes orvosság egy átmulatott éjszaka, ahol garantáltan találsz olyat, aki csak és kizárólag téged akar.

Nem tudja mit veszített! Kép forrása: inspiredbythis.com

Irigylésre méltó, ha valaki így fogja fel a „nem kellesz eléggé” állapotot, de tulajdonképpen tökéletesen igaza van.

Szükséged van neked arra, hogy egy olyan ember miatt kerülj padlóra, akit annyira nem is érdekelsz, ráadásul garantáltan nem te jársz jelenleg is a fejében?

Persze, hogy nem!

Fordítsuk meg ezt az egészet!

Tisztában vagy az értékeiddel, tudod, hogy mennyit érsz, így, ha ő ennek tudatában mond le rólad, akkor jobb is, hogy elváltak útjaitok, mert neked olyanra van szükséged, aki teljes szívéből téged akar, kételyek nélkül.