Miért nem akarja megkérni a kezedet? Ezek állhatnak a háttérben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Időnként úgy érezheted, a gyűrű már teljesen elértéktelenedett, hiszen nem ritka, hogy egyes párok akár néhány hónapnyi járás után eljegyzik egymást. De mi van akkor, ha ti már évek óta együtt vagytok, és még mindig késik az a bizonyos nagy előrelépés?

Mert elhitetted vele, hogy nem akarod Kép forrása: engelta.hubpages.com

Igazi pasifogó praktika, amit gyakran olvashatsz, hogy ne add ki magad túl korán, és hitesd el vele: igazából nagyon lazán veszel mindent, és nem akarsz túl komoly kapcsolatot.

Tény, hogy az enyhe távolságtartás és a szabadság iránti vágy kifejezése könnyen felébresztheti a férfiban a vadászösztönt, ám ha mégis komolyra fordulnak a dolgok, ez a taktika a hátrányodra is válhat.

Egy óvatlan pillanatban ugyanis – vagy akár direkt megtervezve – kicsúszhat a szádon, hogy te nem vagy az a tipikus „esküvős lány”.

Ezt hallva viszont a későbbiekben társaddá avanzsáló pasi attól tarthat, hogy ha megkéri a kezedet, bepánikolsz.

Ezért pedig nem is hibáztathatod, hiszen anno részletesen kifejtetted, hogy az esküvő nem a te világod.

Ő pedig nem tudhatja, hogy időközben megváltozott a véleményed

Ő nem tartja fontosnak Kép forrása: Bloglovin.com

Ahogy veled is előfordulhat, hogy nem tartod fontosnak a kapcsolatotok hitelesítését, úgy az is megeshet, hogy a kedvesed gondolkozik pontosan ugyanígy az esküvőkről.

Bár meglehetősen sok előnye (és persze időnként hátránya) van annak, ha kimondjátok az igent, egyesek nem feltétlenül tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a ceremóniának.

Többen gondolják úgy, hogy az esküvő csak egy papír, felesleges pénzkidobás, és időnként sokkal kínosabb tud lenni, mintsem örömteli. Utóbbiakra inkább a férfiak asszociálnak, hiszen a haverok előtt néha még mindig ciki „papucsférjjé” válni.

Bár valószínűleg nem igazán vigasztal, mindez nem ellened, hanem a házasság intézménye ellen szól, és akadnak olyan férfiak, akik még hosszú évek után sem tudnak hivatalosan is lemondani szabadságukról.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019