Miért akar mindenáron jóban lenni veled az exed? Ezek a gondolatok irányíthatják

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az ex-kérdés sosem könnyű téma, de az biztos, hogy mindenkinek van róla véleménye. Egyesek úgy vélik, eleve lehetetlen jóban lenni azzal, akivel valaha komoly dolgok történtek köztetek, mások nem értik, miért nem alapvető a barátság szakítás után. De mi állhat a háttérben, ha az exed mindenáron jóban akar lenni veled?

Mert ez a kézenfekvő Kép forrása: stylemepretty.com

Nagy csalódások után nehéz lehet elhinni, hogy valakik kézenfekvőnek gondolják a kapcsolat ápolását az exszel.

Ez főleg akkor lehet zavaró számodra, ha te elképzelhetetlennek tartod, hogy szóba állj a volt barátoddal, miközben az aktuális szerelmed rendszeresen beszélget a korábbi barátnőivel.

Nyilván van egy egészséges határ ezt a témát illetően, de bizonyos helyzetekben kifejezetten előnyös, ha nem mérgesedik el köztetek a helyzet. Ilyen pl. az, ha összekötnek még titeket az anyagiak (pl. közös lakáshitel esetén), vagy van egy gyermeketek.

Nyilván sokkal jobban jártok, ha emberi hangnemben, normálisan tudtok tárgyalni egymással, és nem akarjátok kisemmizni, tönkretenni a másikat.

Ha sikerül baráti viszonyt ápolnotok ilyen esetekben, az egyenesen csodálatos!

Ha eleve jószívűnek, kedvesnek ismerted meg a barátodat, akkor valószínűleg ez a szakítás után sem fog változni.

Persze, nem mindegy, hogyan és miért szakítotok, de ha nem is azonnal, idővel enyhülnek az érzelmek, és jó eséllyel meg tudjátok tartani a baráti viszonyt.

Ha valamelyikőtök részéről nagy volt a csalódás, akkor minden bizonnyal ez a baráti kapcsolat kissé felszínes lesz, és leginkább kimerül abban, hogy alkalmakkor megköszöntitek egymást egy üzenettel, vagy, ha összefuttok, beszéltek pár szót.

Ha nem volt ilyen nagy törés, csak eltávolodtatok egymástól, akkor ténylegesen lehettek akár barátok is. Minden bizonnyal azok voltatok egy ideje akkor is, amikor még hivatalosan együtt jártatok – többről már nem igen szólt a kapcsolatotok.

Szóval, nem mindig van hátsó szándék akkor, ha az exed kedves veled.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019