Miért a tinderes pasik a legrosszabbak?

Nagy Niki
Írta: ,

Valószínűleg mindenkinek ismerős a jobbra-balra tologatás kálváriája – akinek nem, az örüljön neki, hogy kimaradt ebből a húspiacból, ahol a lányok az igaz szerelmet, a fiúk egy gyors numerát keresnek. Persze akadnak kivételek (csak szexre éhes lányok és lelki társukat kutató fiúk), de egy friss kutatás is kimutatta: a férfiak leginkább tényleg csak azt akarják, és ehhez előszeretettel használják a Tindert.

Vigyázz a túl szép képekkel! Kép forrása: popsugar.com

Tudjuk, hogy vannak kedves, tisztességes srácok (valahol, mert mondjuk találkozni szinte lehetetlen velük), de a Manchester Metropolitan Egyetem kutatásából kiderül: a tinderes fiúk nem ilyenek.

Egy felmérés során kiderült, hogy az appot használó férfiak nagy része úgy érzi, joga van lefeküdni azzal a lánnyal, akivel randira ment a társkereső használata után – mintha a Tinder egy speciálisan erre fejlesztett platform lenne, és mindenki csak szexet keresne rajta.

A kutatásból kiderült, hogy a férfiak leginkább akkor érzik úgy, hogy joguk van ágynak dönteni téged, ha a képeiden jobban nézel ki, mint élőben – így akarnak egyfajta revansot venni azért, mert úgy érzik, át lettek verve.

Kárpótlás az elvesztett időért Kép forrása: live4m0ments.tumblr.com

Igen, olyan szörnyű, amilyennek hangzik: a résztvevők jó része azt mondta, hogy ha a randin megjelenő lány nem olyan szép, mint azt a képekből gondolták, úgy érzik, hogy átverték őket, és megilleti őket egy „vigasznumera” a csalódásért.

Dr.

Jenny van Hooff, az egyetem kutatója elmondta, hogy a srácok ezzel egyszerre gyorsítják fel és teszik semmissé az intimitást; egy előre csomagolt, élvezhető éjszakát szeretnének, ha már elmentek a randira, és meghívták a lányt valamire.

Úgy látják, hogy energiát, időt és pénzt fektettek valami olyanba, ami nem felelt meg az előzetes elvárásaiknak, ezért kárpótlást keresnek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019