Mi volt a legőrültebb dolog, amit az exed a szakítás után csinált?

Írta: ,

Mindenki máshogy éli meg, ha vége a szerelemnek, ebből pedig olykor különös történetek születnek. Olvasóinkat meséltek arról, az exük hogyan próbálta visszaszerezni őket szakítás után.

Lilla (27), pénzügyi ügyintéző Kép forrása: tumblr, salas-llc

1/5 Lilla (27), pénzügyi ügyintéző

„Még az egyetemen szakítottam a párommal, épp azelőtt, hogy kiutaztam volna Erasmus-szal Bolognába. Már előtte is döglődött a kapcsolatunk, és kapóra jött, hogy fél évet nem leszünk egy országban. Nagyon sokat szenvedtem, de elvonta a figyelmemet a sok új impulzus.

Nyilván az exem nem így volt vele, ráadásul ugyanabban a lakásban lakott, amiben korábban közösen éltünk.

Miután visszajöttem, az egyik este elmentünk iszogatni a barátnőimmel egy bárba, és ő ott állt a pultnál egy hatalmas csokor virággal. Annyira megörültem, hogy a nyakába borultam zokogva. El sem hittem.

Utána még folytattuk egy ideig, de nem sokkal később így is véget ért a szerelmünk.”

Anikó (36), PR-os Kép forrása: weheartit.com

2/5 Anikó (36), PR-os

„Keresztülmentem egy elég csúnya szakításon, sok veszekedés után mondtuk ki, hogy vége. A párom volt az, aki furcsán kezdett el viselkedni, úgy éreztem, már nem szeret.

Viszonylag gyorsan elköltöztem tőle, rendbe szedtem az életemet, de neki nem ment ilyen könnyen.

Folyamatosan hívogatott, megjelent az albérletemnél, nem hagyott békén. Egy elkeseredett pillanatában pedig átküldött egy chat screenshotot arról, ahogy egy másik nővel megbeszéli, mikor szexelnek már újra, és mennyire odavannak egymásért. Tette mindezt azért, hogy lássam, milyen kapós a nőknél. A dátum is látszódott, ez még a kapcsolatunk alatt történt. Iszonyúan fájt, és nem értettem, miért nem tudta szépen lezárni, miért kellett belém rúgnia még egyet. Mindegy, legalább még biztosabb lett, hogy jó döntés volt a szakítás.”

Kata (29), pénzügyi asszisztens Kép forrása: tumblr, z-arb

3/5 Kata (29), pénzügyi asszisztens

„Egy ideig úgy képzeltem el az életet, mint egy hollywoodi romantikus filmet. Folyton mondtam a pasimnak, hogy mennyire tetszett, amikor Justin Timberlake a Barátság extrákkal című filmben flashmobot szervezett Mila Kunisnak, vagy hogy Chuck Bass milyen elvetemült dolgokat tett meg Blairért a Gossip Girlben.

Aztán amikor kihűlt a szerelem, és szakítottam vele, nem akarta elfogadni. Odaállt az ablakom alá, és elkezdte bömböltetni a „Boldogság gyere haza” című dalt, mint Schell Judit Csányi Sándornak a Csak szex és más semmi című filmben.

Furcsa volt élőben átélni, kissé kiábrándító, de azért jól is esett.”

Móni (29), tolmács Kép forrása: howheasked.com

4/5 Móni (29), tolmács

„Amikor szakítottam a volt párommal, akivel 20 és 26 éves korom között voltam együtt, mindketten nagyon elkenődtünk. Mi voltunk egymás nagy szerelmei (a mai napig így emlékszem rá), de ellaposodott a dolog.

Nem volt megcsalás, ordítozás vagy ilyesmi, de éreztük, hogy vége. Hónapokba telt, mire ki tudtuk mondani, és utána is sokat sóvárogtunk egymás után, ha épp nagyon magányosnak éreztük magunkat.

Ő még nehezebben viselte, mint én. 2 hónappal később megjelent nálam egy gyűrűvel, és megkérte a kezem. Bár nemet kellett mondanom, és sokat sírtunk utána, ez csak egy utolsó meggondolatlan kapálózás volt a részéről. Azóta jó barátok lettünk, és már nevetünk ezen.”

Zaza (32), marketinges Kép forrása: matome.naver.jp

5/5 Zaza (32), marketinges

„Nekem nagyon rossz élményem van ezzel kapcsolatban. Már eltelt pár év azóta, így tudok normálisan beszélni róla, de elég csúnya ügy volt. 

Szakítás után 6 hónappal összejöttem egy sráccal, aki akkor még csak egy srác volt, de ma már ő a férjem. Ezt az exem nem tudta feldolgozni, és bosszút akart állni rajtam.

Több közös Facebook ismerősünknek is elküldött rólam egy képet, amin bár nem nagyon látszottam, meztelen voltam. Egy ideig próbáltam nem foglalkozni a dologgal, hiszen úgy gondoltam, magát írta le ezzel. De annyi emberhez eljutott, hogy végül feljelentést tettem, így kettőnk kapcsolata végül egy bírósági üggyel végződött.”

Neked is van hasonló sztorid? Írd meg nekünk!