Mi volt a legnagyobb hiba, amit egy kapcsolat elején elkövettél?

Bolla Gitta
Írta: ,
Mi volt a legnagyobb hiba, amit egy kapcsolat elején elkövettél?

Kép forrása: India Earl Photography

Hogyan ne veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? Olvasóinkat kértük meg, meséljék el, mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettek még az ismerkedési szakaszban – és amit már megbántak, mert emiatt nem folytatódott a kapcsolat! Íme a válaszaik.

Zelma (31), médiatervező

„Tudni kell, hogy elég magabiztos, vagány csaj vagyok, és régebben azzal próbáltam villogni, hogy ezt az oldalamat még jobban kimutattam. Emiatt pedig – szépen szólva – több férfit is kasztráltam, már az első randin... A legnagyobb hiba mégis az volt, amikor menőzésből az újdonsült pasim előtt csomó olyan dolgot megcsináltam, amit a férfinak kellene. Kicseréltem a villanykörtét a lakásában, és most jön a legrosszabb: amikor defektet kaptunk, nem hagytam, hogy ő cserélje ki a kereket.

Utólag visszanézve ez az egész teljesen nevetséges, és ma már tudom, hogy hagyni kell, hogy a férfi férfi legyen, nekem pedig elő kell hoznom a nőies oldalamat!”

Betti (29), gyártásvezető

„Nem egyszer követtem el azt a hibát egy párkapcsolat elején, hogy túlontúl beleéltem magam a dolgokba, és rátelepedtem az újdonsült pasimra.

Utólag visszanézve nagyon gáz, és láthattam volna, hogy a másik még nem tart ott 1 hónap után, hogy a jövő évi közös nyaralást tervezgessük. 

Persze most sem hiszek a jégkirálynősködésben, de azért nem szabad kiadni magad az első pillanatban.”